Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Makelaar Stadskanaal 

Een huis taxeren, kopen of verkopen in Stadskanaal? Een woning in Stadskanaal huren of verhuren? Wilt u een taxatie of een objectief hypotheekadvies? Ga voor de kwaliteit van een NVM-makelaar en kies dan meteen de beste in de regio. Wim is uw actieve makelaar en uw persoonlijke woonadviseur in Stadskanaal!

Makelaar Stadskanaal

U bent op zoek naar een ervaren en betrokken makelaar in Stadskanaal, die naast u staat bij het kopen of verkopen van een huis, recreatiewoning of bedrijfspand in Stadskanaal. U zoekt iemand die de bezichtigingen begeleidt, u juridische zekerheid geeft en u behoedt voor valkuilen.
U wilt ook financieel gezien goede zaken doen als u een huis in Stadskanaal gaat kopen of verkopen. Daarom zoekt u een makelaar in Stadskanaal die resultaatgericht is en met zijn scherpe onderhandelingstechnieken gegarandeerd de beste deal voor u in de wacht sleept. U kiest voor ervaring, expertise, inzicht en een personal touch. U kiest voor Wim.

Huis kopen Stadskanaal

U wilt een huis, recreatiewoning of bedrijfspand kopen in Stadskanaal. Het kopen van een huis heeft praktisch, financieel én emotioneel gezien een enorme impact op uw dagelijks leven. Daarom wilt u geen enkel risico lopen en het kopen van uw huis in Stadskanaal professioneel aanpakken. Laat u adviseren door de vakman! Wim bewaakt uw budget en behoedt u voor verborgen gebreken. Met Wim als uw aankoopmakelaar betaalt u gegarandeerd geen cent teveel voor uw droomhuis in Stadskanaal.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar

Wilt u alleen ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een huis? Dat kan. Als u absolute zekerheid wilt, kies dan voor Wims deskundige begeleiding gedurende het volledige proces van het kopen van een huis in Stadskanaal. Wim stelt de juiste vragen, kijkt kritisch met u mee, vindt verborgen gebreken en zorgt ervoor dat u met het kopen van uw droomhuis in Stadskanaal tegelijkertijd een goede investering doet. Wim controleert de koopakte en begeleidt u bij het tekenen, de eindinspectie en de overdracht van de woning.

Huis zoeken Stadskanaal

U overweegt een huis te kopen in Stadskanaal? Het vinden van een geschikt huis kan lastig zijn. Wim heeft overzicht over het volledige aanbod in de regio en weet welk huis in Stadskanaal en omstreken aan uw woonwensen voldoet. Is die vraagprijs niet veel te hoog? Zijn er geen verborgen gebreken? Wim vertelt het u.

U zoekt, Wim vindt!

U wilt lekker zelf snuffelen tussen de huizen, recreatiewoningen en bedrijfspanden in ons aanbod in Stadskanaal? Wim liet voor u een uitgebreide zoekfunctie ontwikkelen. U kunt daarmee razendsnel en zeer gericht zoeken in ons actuele aanbod. U wilt een huis kopen in Stadskanaal? Wim heeft ‘m al voor u gevonden!

Huis verkopen Stadskanaal

U wilt een huis verkopen in Stadskanaal. Zo snel mogelijk en tegen de optimale prijs! Maar wat is uw huis eigenlijk waard? Vraag het Wim en u krijgt een gratis waardebepaling van uw huis in Stadskanaal.

Een huis verkopen is een ingrijpende stap met grote financiële gevolgen. U wilt daarom deskundig begeleid worden door een kundige NVM-makelaar met inzicht in de huizenmarkt in Stadskanaal. Wim heeft ruim ** jaar ervaring in het werkveld, kent de lokale woningmarkt als zijn broekzak en combineert vakmanschap en inzicht met een personal touch. Wim verkoopt!

Woning verhuren Stadskanaal

Ook bij het verhuren van een woning in Stadskanaal komt veel kijken. Welke huurprijs kunt u maximaal vragen voor uw huurhuis in Stadskanaal? Welke eisen kunt u aan de huurder stellen? Wim adviseert, regelt bezichtigingen en een correct huurcontract en checkt de identiteit en kredietwaardigheid van de potentiële huurder. Woning verhuren in Stadskanaal? Wim regelt dat voor u!
Wellicht wilt een graag een woning huren in Stadskanaal? Ook dan kunt u bij Wim Stuursma Makelaardij in Stadskanaal terecht. Wim denkt graag met u mee.

Taxatie Stadskanaal

U heeft een snelle taxatie nodig van een huis in Stadskanaal? Vaak is het wenselijk dat een taxatie snel plaatsvindt, bijvoorbeeld omdat uw bank het taxatierapport op zeer korte termijn nodig heeft. Wim en zijn team denken met u mee en regelen voor u een snelle maatwerkoplossing. Binnen zeer korte tijd heeft u uw taxatierapport in handen. Wim Stuursma Makelaardij in Stadskanaal regelt graag een snelle taxatie voor u!

Hypotheekadvies Stadskanaal

U wilt een huis kopen in Stadskanaal. U wilt een objectief hypotheekadvies van een adviseur die niet afhankelijk is van één hypotheekverstrekker. Wim is uw volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Stadskanaal! Wim is niet gebonden aan één hypotheekverstrekker en adviseert u objectief over diverse mogelijkheden voor de financiering.  Hypotheekadvies in Stadskanaal nodig? Wim is u graag van dienst!

Woonadvies Stadskanaal

Welke vragen op het gebied van wonen u ook heeft, Wim en zijn team staan voor u klaar. Het kopen, verkopen, huren of verhuren van een huis is een persoonlijke zaak. Het team van Wim Stuursma Makelaardij neemt daarom altijd uw situatie en uw wensen als uitgangspunt. Wims woonadvies is maatwerk.

Gratis adviesgesprek

Maak ook kennis met Wim! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op, of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Stadskanaal. Wim en zijn team zijn u graag van dienst!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame