Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Makelaar Borger

Een huis taxeren, kopen of verkopen in Borger? Een woning in Borger huren of verhuren? Wilt u een taxatie of een objectief hypotheekadvies? Ga voor de kwaliteit van een NVM-makelaar en kies dan meteen de beste in de regio. Wim is uw actieve makelaar en uw persoonlijke woonadviseur in Borger!

Makelaar Borger

U bent op zoek naar een ervaren en betrokken makelaar in Borger, die naast u staat bij het kopen of verkopen van een huis, recreatiewoning of bedrijfspand in Borger. U zoekt iemand die de bezichtigingen begeleidt, u juridische zekerheid geeft en u behoedt voor valkuilen.

U wilt ook financieel gezien goede zaken doen als u een huis in Borger gaat kopen of verkopen. Daarom zoekt u een makelaar in Borger die resultaatgericht is en met zijn scherpe onderhandelingstechnieken gegarandeerd de beste deal voor u in de wacht sleept. U kiest voor ervaring, expertise, inzicht en een personal touch. U kiest voor Wim.

Huis kopen Borger

U wilt een huis, recreatiewoning of bedrijfspand kopen in Borger. Het kopen van een huis heeft praktisch, financieel én emotioneel gezien een enorme impact op uw dagelijks leven. Daarom wilt u geen enkel risico lopen en het kopen van uw huis in Borger professioneel aanpakken. Laat u adviseren door de vakman! Wim bewaakt uw budget en behoedt u voor verborgen gebreken. Met Wim als uw aankoopmakelaar betaalt u gegarandeerd geen cent teveel voor uw droomhuis in Borger.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar

Wilt u alleen ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een huis? Dat kan. Als u absolute zekerheid wilt, kies dan voor Wims deskundige begeleiding gedurende het volledige proces van het kopen van een huis in Borger. Wim stelt de juiste vragen, kijkt kritisch met u mee, vindt verborgen gebreken en zorgt ervoor dat u met het kopen van uw droomhuis in Borger tegelijkertijd een goede investering doet. Wim controleert de koopakte en begeleidt u bij het tekenen, de eindinspectie en de overdracht van de woning.

Huis zoeken Borger

U overweegt een huis te kopen in Borger? Het vinden van een geschikt huis kan lastig zijn. Wim heeft overzicht over het volledige aanbod in de regio en weet welk huis in Borger en omstreken aan uw woonwensen voldoet. Is die vraagprijs niet veel te hoog? Zijn er geen verborgen gebreken? Wim vertelt het u.

U zoekt, Wim vindt!

U wilt lekker zelf snuffelen tussen de huizen, recreatiewoningen en bedrijfspanden in ons aanbod in Borger? Wim liet voor u een uitgebreide zoekfunctie ontwikkelen. U kunt daarmee razendsnel en zeer gericht zoeken in ons actuele aanbod. U wilt een huis kopen in Borger? Wim heeft ‘m al voor u gevonden!

Huis verkopen Borger

U wilt een huis verkopen in Borger. Zo snel mogelijk en tegen de optimale prijs! Maar wat is uw huis eigenlijk waard? Vraag het Wim en u krijgt een gratis waardebepaling van uw huis in Borger.

Een huis verkopen is een ingrijpende stap met grote financiële gevolgen. U wilt daarom deskundig begeleid worden door een kundige NVM-makelaar met inzicht in de huizenmarkt in Borger. Wim heeft ruim ** jaar ervaring in het werkveld, kent de lokale woningmarkt als zijn broekzak en combineert vakmanschap en inzicht met een personal touch. Wim verkoopt!

Woning verhuren Borger

Ook bij het verhuren van een woning in Borger komt veel kijken. Welke huurprijs kunt u maximaal vragen voor uw huurhuis in Borger? Welke eisen kunt u aan de huurder stellen? Wim adviseert, regelt bezichtigingen en een correct huurcontract en checkt de identiteit en kredietwaardigheid van de potentiële huurder. Woning verhuren in Borger? Wim regelt dat voor u!

Wellicht wilt een graag een woning huren in Borger? Ook dan kunt u bij Wim Stuursma Makelaardij in Borger terecht. Wim denkt graag met u mee.

Taxatie Borger

U heeft een snelle taxatie nodig van een huis in Borger? Vaak is het wenselijk dat een taxatie snel plaatsvindt, bijvoorbeeld omdat uw bank het taxatierapport op zeer korte termijn nodig heeft. Wim en zijn team denken met u mee en regelen voor u een snelle maatwerkoplossing. Binnen zeer korte tijd heeft u uw taxatierapport in handen. Wim Stuursma Makelaardij in Borger regelt graag een snelle taxatie voor u!

Hypotheekadvies Borger

U wilt een huis kopen in Borger. U wilt een objectief hypotheekadvies van een adviseur die niet afhankelijk is van één hypotheekverstrekker. Wim is uw volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Borger! Wim is niet gebonden aan één hypotheekverstrekker en adviseert u objectief over diverse mogelijkheden voor de financiering.  Hypotheekadvies in Borger nodig? Wim is u graag van dienst!

Woonadvies Borger

Welke vragen op het gebied van wonen u ook heeft, Wim en zijn team staan voor u klaar. Het kopen, verkopen, huren of verhuren van een huis is een persoonlijke zaak. Het team van Wim Stuursma Makelaardij neemt daarom altijd uw situatie en uw wensen als uitgangspunt. Wims woonadvies is maatwerk.

Gratis adviesgesprek

Maak ook kennis met Wim! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op, of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Borger. Wim en zijn team zijn u graag van dienst!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame