Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wim is niet alleen uw actieve makelaar, maar ook uw persoonlijke woonadviseur. Wim is objectief, betrokken en zeer gedreven. Het team van Wim Stuursma Makelaardij kenmerkt zich door passie voor het vak en een no-nonsense mentaliteit. En altijd bent รบ ons uitgangspunt. Uw situatie en uw wensen staan centraal.

Persoonlijk woonadvies

U overweegt om een huis te kopen of verkopen in de gemeente Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Stadskanaal, Midden-Drenthe of Coevorden? Heeft u een taxatie of een objectief hypotheekadvies nodig? Wim geeft u een passend advies voor elke situatie. Ook als u een woning wilt huren of verhuren kunt u terecht bij Wim Stuursma Makelaardij.

Gratis adviesgesprek

Maak ook kennis met Wim! Tijdens een geheel vrijblijvend eerste adviesgesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen over het kopen of verkopen van uw huis, of het huren of verhuren van een woning in Borger en omstreken. Wij leggen geheel vrijblijvend een advies, een gedegen plan van aanpak en een courtagevoorstel aan u voor.

Neem gerust contact met ons op, of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Borger. Wim en zijn team zijn u graag van dienst!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame