Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overweegt u een huis te kopen in de gemeente Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Stadskanaal, Midden-Drenthe of Coevorden? Wilt u een gedegen en onafhankelijk hypotheekadvies? Wim adviseert u geheel vrijblijvend!

Persoonlijk hypotheekadvies

Wim is uw volledig onafhankelijke hypotheekadviseur. Wim is niet gebonden aan één hypotheekverstrekker en adviseert u objectief over diverse mogelijkheden voor de financiering. Zijn uitgangspunt: uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Hypotheekadvies: Wim denkt mee!

U wilt graag uw eerste huis kopen, maar de maximale hypotheek die uw bank u wil verstrekken, volgens de voorwaarden van de Nationale Hypotheek Garantie, is te laag. Wist u dat u in veel gevallen uw hypotheek kunt aanvullen met een Starterslening? Wim denkt met u mee!

Wat is een Starterslening?

Steeds meer mensen hebben een tijdelijk arbeidscontract of een flexibel inkomen. Het is voor starters lastig om aan de strikte hypotheekeisen te voldoen, ook als zij er financieel gezien gezond voorstaan. Daarom bieden gemeenten, in samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn), starters op de huizenmarkt een Starterslening aan.

Starterslening: gunstige voorwaarden

Een Starterslening heeft een looptijd van maximaal 30 jaar en een rentevaste periode van 15 jaar. Een starterslening komt bovenop een hypotheek, maar kent andere regels en voorwaarden. Zo betaalt u voor uw Starterslening de eerste drie jaar geen rente en aflossing en mag u kosteloos extra aflossen. Het is voor u wellicht net dat laatste duwtje in de rug waardoor u uw eerste huis kunt kopen.

Starterslening: hoe werkt het?

Het SVn behandelt uw aanvraag en verstrekt de Starterslening namens uw gemeente. Uw gemeente bepaalt de voorwaarden en de maximale hoogte van uw Starterslening op basis van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden die uw gemeente zelf stelt. Komt u wellicht in aanmerking voor een Starterslening? Wim vertelt het u!

Overzicht: in welke gemeenten verstrekt het SVn leningen?

Hypotheekadvies? Loop eens binnen!

Overweegt u een huis te kopen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de financiering? Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Borger. Wim en zijn team beantwoorden graag al uw vragen!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame