Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U wilt een huis, recreatiewoning of bedrijfspand aankopen in de regio Borger en omstreken. U wilt daarbij geen enkel risico lopen. U wilt niets minder dan uw droomhuis kopen, maar uw budget moet bewaakt worden en u wilt zeker geen kat in de zak kopen. Laat u adviseren door de vakman!

Uitgebreid zoeken

Wilt u een huis, recreatiewoning of bedrijfspand kopen, of heeft u interesse in nieuwbouw in Borger en omstreken? Wim heeft voor u een uitgebreide zoekfunctie laten ontwikkelen. U kunt daarmee razendsnel en zeer gericht zoeken in ons actuele aanbod. U zoekt? Wim vindt!

Vakkundige aankoopbegeleiding

Uw nieuwe woning moet aan alle facetten van uw wensen voldoen. U wilt daarbij zeker geen kat in de zak kopen en kiest daarom voor beperkte of volledige aankoopbegeleiding bij het kopen van uw huis. Wim denkt met u mee! Hij adviseert u in het zoek- en aankoopproces en is uw garantie dat u niet alleen het huis van uw dromen gaat kopen, maar tegelijkertijd een goede investering doet. Een geruststellend idee!

Alleen advies en ondersteuning bij het bezichtigen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. Wim en zijn team zijn u graag van dienst!

Wim regelt!

Met Wim als uw persoonlijke aankoopmakelaar profiteert u niet alleen van zijn ervaring en kennis, maar ook van zijn uitgebreide netwerk. U heeft een taxatie of bouwtechnische keuring nodig? Wilt u graag een betrouwbaar hypotheekadvies? Wim regelt het voor u.

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame