Als klant profiteert u van Wims kennis en ervaring, maar ook van het uitgebreide netwerk dat ons kantoor in de loop der jaren met zorg heeft opgebouwd.

Wim = totaalpakket

Wim Stuursma Makelaardij kan gebruikmaken van een uitgebreid NVM-netwerk. Daarnaast werkt ons kantoor zeer regelmatig samen met diverse partijen in ons werkgebied. Deze collegiale samenwerking werpt voor iedereen zijn vruchten af, en dat geldt zeker voor u als klant. Het betekent dat Wim u een totaalpakket kan bieden. En dat bespaart ú heel veel tijd en moeite.

Maatwerkoplossing

Wim verdiept zich in uw situatie en draagt vervolgens een maatwerkoplossing aan. Wim levert, adviseert en bemiddelt voor u en dat doet hij nauwgezet en met veel inzet. U wilt de kans op een snelle verkoop van uw woning optimaliseren? Wim kan een woningstylist voor u regelen, of schakelt namens u een professionele fotograaf in die bijzondere foto’s kan aanleveren voor de presentatie van uw woning.

Uw persoonlijk adviseur

Wilt u meer weten over de Starterslening? Wim vertelt het u. Notaris nodig? Wim belt hem voor u. Ook heeft Wim uitstekende contacten binnen diverse banken en financieringsinstellingen, waarbij hij uw situatie objectief bekijkt en zich opstelt als uw persoonlijke en onafhankelijke adviseur.

Wim = zorgeloos wonen

Heeft u een bouwkundig adviseur of een aannemer nodig voor de verbouwing van u zojuist gekochte huis? Op zoek naar een goede schilder of tuinman? Wim kent de beste in de regio en helpt u graag op weg naar zorgeloos wonen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Borger. Wim en zijn team zijn u graag van dienst!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame