Wim Stuursma Makelaardij is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor met twee gecertificeerde NVM-makelaars, een volledige eigen binnendienst, een servicekantoor in Borger en een presentatievitrine in Stadskanaal.

Wim werkt!

Wim werkt voor u! Wim is uw vakkundige en betrokken partner op woongebied. Wim en zijn team begeleiden u graag bij het kopen, verkopen, huren en verhuren van uw huis. Wilt u een snelle taxatie, een onafhankelijk hypotheekadvies of een andere maatwerkoplossing op het gebied van wonen? Wim staat u graag terzijde.

Wim koopt!

Een huis kopen is zowel een rationele als een emotionele beslissing. Wim denkt daarom met u mee. Hij is betrokken en zeer gedreven in zijn aankoopbegeleiding. Uw woonwensen zijn voor hem een uitdaging. Daarbij is Wim een scherp en ervaren onderhandelaar. De juiste onderhandelingstechniek bespaart u als koper heel veel geld!

Wim verkoopt!

Snel en succesvol uw huis verkopen? Wim doet het voor u! Wim combineert kennis en inzicht in de huizenmarkt met resultaatgericht handelen. Wim en zijn team zorgen voor een optimale presentatie van uw huis, een doelgroepgericht marketingplan en een prettige en kundige begeleiding tijdens de bezichtigingen. Wim is ervaren en messcherp in het onderhandelen: hij realiseert gegarandeerd het best mogelijke verkoopresultaat voor u!

Wim denkt met u mee!

Wim is niet alleen uw actieve makelaar, maar ook uw persoonlijke woonadviseur. Wim geeft u een passend advies voor elke situatie en elke woonwens. Hypotheekadvies of taxatie nodig? Wim en zijn team regelen graag een snelle taxatie voor u. Ook als u een woning wilt huren of verhuren kunt u terecht bij Wim Stuursma Makelaardij.

Gratis eerste gesprek

Maak ook kennis met Wim! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op, of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Borger. Wim en zijn team zijn u graag van dienst!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame