Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U wilt niet zomaar uw huis verkopen. U wilt uw huis met succes verkopen.
Zo snel mogelijk en tegen de optimale prijs. Ga voor de kwaliteit van NVM-makelaar Wim Stuursma. Succesvol in de regio. Kies voor Wim. Wim verkoopt!

Uw huis verkopen: een hele stap

Uw huis verkopen doet u niet zomaar. Het is een ingrijpende stap, die veel stof doet opwaaien. U bent praktisch, financieel én emotioneel gebonden aan het huis dat u wilt verkopen. Wat u nodig heeft is een vakman met een gedegen strategie, die u behoedt voor valkuilen. Want die zijn er.

Zelf uw huis verkopen?

U kunt ervoor kiezen om uw woning zelfstandig in de verkoop te zetten, zonder makelaar. Het voordeel hiervan is dat u geen makelaarskosten betaalt. Maar de nadelen zijn groot:

  • Geen prominente plaatsing

U kunt proberen om uw huis zelf te verkopen via allerlei huizensites, maar veel aandacht zal uw woning niet krijgen.

  • Minder rendement

De kans is groot dat u genoegen neemt met een te lage koopsom, omdat u bij het onderhandelen inzicht en ervaring tekortkomt.

  • Risico’s

Uw huis verkopen zonder NVM-makelaar kan grote juridische risico’s met zich meebrengen.

Wim verkoopt!

Wim en zijn betrokken team zorgen ervoor dat u uw huis goed kunt verkopen. Wim verzorgt een optimale (foto)presentatie en een uitgebreide brochure van uw woning, waarbij maximaal wordt ingespeeld op de actuele ontwikkelingen in de huizenmarkt. Ervaring, inzicht, kennis van de lokale woningmarkt en een doelgroepgerichte marketing en communicatie zijn essentieel bij het verkopen van uw huis. Wim staat voor:

  • Maatwerk

Wim luistert, biedt maatwerk en is persoonlijk betrokken bij het verkopen van uw huis.

  • Resultaat

Wim is zeer gedreven en doelgericht. Zijn doel: uw huis met optimaal rendement verkopen.

  • Presentatie

Wim zorgt voor de juiste presentatie van uw woning en een doelgroepgericht marketingplan. Wim heeft een resultaatgerichte aanpak en beschikt over een groot regionaal en landelijk netwerk. Dit vergroot uw verkoopkansen aanzienlijk.

  • Promotie

Wim regelt een prominente plek op Funda en promoot uw woning tevens via andere NMV makelaars in de regio en de diverse (social) media kanalen. Uw huis staat pontificaal in de spotlights!

  • Partner

Wim heeft kennis, inzicht en ervaring. Wim adviseert, denkt met u mee en onderhandelt namens u. Wim is uw partner bij het verkopen van uw huis.

  • Zekerheid

Wim realiseert gegarandeerd het best mogelijke verkoopresultaat voor u. Daarnaast geeft Wim u juridische zekerheid.

  • Gratis waardebepaling

Wat is uw woning eigenlijk waard? Als uw verkopend makelaar biedt Wim u een gratis waardebepaling aan.

Full-service makelaar

Wim Stuursma Makelaardij is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor met twee gecertificeerde NVM-makelaars, een volledige eigen binnendienst en een servicekantoor in Borger. Wim heeft ruim 18 jaar ervaring in het werkveld, kent de lokale woningmarkt als zijn broekzak en combineert vakmanschap en inzicht met een personal touch.

Wims specialisme: uw recreatiewoning verkopen

Wim is gespecialiseerd in de markt van recreatiewoningen, bungalows en vakantiehuizen. Wim kan daarbij bouwen op een schat aan ervaring in het aan- en verkopen van recreatief vastgoed. Bovendien heeft Wims kantoor goede contacten opgebouwd met verschillende vakantieparken in de regio, zoals Het Land van Bartje (Ees),  Landgoed Hunzebergen (Exloo) en Het Drouwenerzand (Drouwen). Recreatiewoning verkopen? Wim is uw specialist!

Gratis adviesgesprek

Maak ook kennis met Wim! Tijdens een geheel vrijblijvend eerste adviesgesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen over het verkopen van uw huis. Tevens krijgt u een verkoopadvies, leggen wij u een stappenplan voor met betrekking tot de marketing en verkoop van uw woning en doen wij u een courtagevoorstel. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame