Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Het kopen van een huis of recreatiewoning heeft praktisch, financieel én emotioneel gezien een enorme impact op uw dagelijks leven. Het is aan te raden hiervoor een ervaren NVM-makelaar in de arm te nemen die zeer goed bekend is met de huizenmarkt op microniveau. Vergis u niet: de verkopend makelaar behartigt alléén de belangen van de verkoper!

Huis kopen zonder aankoopbegeleiding?

Gaat u een huis kopen zonder aankoopbegeleiding, dan loopt u het risico meer te betalen dan de woning op dat moment waard is. U kunt denken dat u een goede deal sluit, terwijl u in werkelijkheid geen overzicht heeft over het totale aanbod in een bepaalde prijsklasse in de door u gewenste regio. Daarnaast is het verstandig om iemand naast u te hebben die de spelregels en valkuilen kent. Want die zijn er.

Aankoopbegeleiding: dat levert wat op!

Is dat niet zonde van het geld? Inderdaad. Een huis kopen zonder aankoopmakelaar kost u veel meer dan het u bespaart. Wist u dat Wim in 2013 de vraagprijs gemiddeld met 6,5 procent omlaag kreeg? Zijn vakkundige aankoopadvies bespaart u tijd, geld én moeite. U wordt daarnaast behoed voor mogelijke valkuilen of verborgen gebreken. Dat betekent dat u geen financiële of juridische risico’s loopt bij het kopen van uw huis. Een geruststellend idee!

Uw persoonlijke aankoopmakelaar

Wim is uw partner in de huizenjacht. Hij is volledig onafhankelijk, behartigt alleen úw belangen en staat naast u om al uw vragen te beantwoorden. ‘Is dit een dragende muur?’ ‘Kan hier gemakkelijk een open haard worden gerealiseerd?’ ‘Is het huis gehorig?’ ‘Is dit een prettige buurt?’ ‘Is er mogelijk sprake van bodemverontreiniging?’ ‘Is die vraagprijs niet veel te hoog?’ Wim vertelt het u.

Specialist in de recreatiemarkt

Bent u op zoek naar een geschikte recreatiewoning? Wim wijst u graag de weg. Wim is uw persoonlijke specialist bij de aankoop van uw recreatiewoning. Zijn jarenlange ervaring in de recreatieve woningmarkt helpt u het kaf van het koren te scheiden. Uiteraard zet Wim zijn onderhandelingstechnieken in om ervoor te zorgen dat u geen cent teveel betaalt voor uw recreatiewoning of vakantiehuis.

Huis kopen = maatwerk

Aankoopbegeleiding? Wim levert maatwerk. U kunt kiezen voor ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een woning, of voor deskundige begeleiding gedurende het volledige aankoopproces, waarbij Wim ook de koopakte controleert en u begeleidt bij het tekenen, de eindinspectie en de overdracht van de woning. Wellicht heeft u interesse in nieuwbouw? Wim adviseert u graag!

Wim regelt!

Met Wim als uw persoonlijke aankoopmakelaar profiteert u niet alleen van zijn ervaring en kennis, maar ook van zijn uitgebreide netwerk. U heeft een taxatie of bouwtechnische keuring nodig? Wilt u graag een betrouwbaar hypotheekadvies? Een offerte van de beste aannemer in de regio? Wim regelt het voor u.

Wim koopt!

Een huis kopen is zowel een rationele als een emotionele beslissing. Wim denkt daarom met u mee. Hij is betrokken en zeer gedreven in zijn aankoopbegeleiding. Uw woonwensen zijn voor hem een uitdaging. Daarbij is Wim een scherp en ervaren onderhandelaar. De juiste onderhandelingstechniek bespaart u als koper heel veel geld!

Uw droomhuis kopen

Veel mensen laten zich bij het kopen van een huis voornamelijk leiden door emoties en laten hierdoor bijvoorbeeld een financieel aantrekkelijke deal lopen, of betalen veel te veel voor hun ‘droomhuis’. Verliefd worden op een huis is prachtig, maar wat is de werkelijke waarde van de woning? Wat zijn de voorwaarden die aan de koop verbonden zijn? Zijn er geen verborgen gebreken?

Huis kopen: Wim begeleidt!

Hoe verliefd u ook op de woning bent, het is belangrijk om de essentiële zaken goed voor ogen te houden. Het is voor u als koper van belang om het koopproces niet te overhaasten, uw budget te bewaken en daarbij rekening te houden met eventueel gewenste aanpassingen aan de woning en de kosten die gemoeid zijn met het kopen van een huis. Wim begeleidt u gedurende het hele proces, van bezichtiging en taxatie tot eindinspectie en overdracht.

Wim onderhandelt!

Wim is scherp en resultaatgericht. Namens en in nauw overleg met u onderhandelt hij over de koopsom. Te laag bieden kan de verkoper irriteren, waardoor de onderhandelingen al in het eerste stadium vastlopen. Dit kan erg vervelend zijn wanneer u uw zinnen op een bepaald huis heeft gezet.

Huis kopen: de beste deal!

Wim weet hoe hij een scherp bod kan neerleggen, dat toch realistisch genoeg is om de verkoper te verleiden hierop in te gaan. Met Wim als uw onderhandelaar betaalt u gegarandeerd geen cent teveel voor uw droomhuis!

Gratis kennismakingsgesprek

Maak ook kennis met Wim! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat wij u kosteloos aanbieden, beantwoorden wij graag al uw vragen, in welke fase van uw zoektocht u zich ook bevindt. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het kopen van uw huis!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame