beschikbaarEXLOO
Zuiderhoofdstraat 9

€ 469.000,- k.k.


Exloo – Zuiderhoofdstraat 9


Vraagprijs: € 469.000,- k.k. 
Altijd al ondernemer willen worden? Hier is uw kans! Op A-locatie in het hart van het centrum van het sfeervolle Hondsrugdorp Exloo is dit woon-/winkelpand te koop en biedt de verkoper u de mogelijkheid om zijn winkel over te nemen. 


De verkoper biedt u zowel een goed lopende webshop als winkel, welke in zijn geheel inclusief inventaris over te nemen is.
Door de ligging aan het dorpsplein schuin tegenover het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn wordt gretig gebruik gemaakt van de pasfotoservice welke het Warenhuis ook aanbiedt!
Aan ruimte ontbreekt het u niet: qua winkelruimte heeft u maar liefst 340m² ter beschikking, waarvan ca. 225m² op de begane grond en ca. 113m² op de onderverdieping. Verder biedt de winkel u een kantoorruimte van (ca. 13m²), een toilet (ca. 5m²) en een berging van (ca. 5m²). Vanuit de winkel komt u in een royale garage/berging van ca. 45m². Op de verdieping vindt u nog eens 92m² aan magazijnruimte. 
Het huidige keurig onderhouden pand is gebouwd in 1979 en voorzien van 16 zonnepanelen waarmee u ca. 3.300 kWh tot 4.000 kWh kunt opwekken. Het geheel is gelegen op een kavel van 620m² eigen grond. 
Wonen doet u comfortabel op de 1ste en 2de verdieping.


 


Indeling van het woonhuis:


Begane grond: hal (ca. 9m²) met trapopgang en berging (ca. 3,3m²).


1e Verdieping: hal (ca. 13m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 7,5m²) met ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting, woonkamer (ca. 29m²) met open keuken (ca. 15m²) voorzien van enige apparatuur (o.a. v.v. gaskookplaat, elektrische oven en koeler), slaapkamer (ca. 13m²) met vaste kasten, slaapkamer (ca. 13m²)  met 2 vaste kasten en balkon (ca. 5,3m²), tussenhal (ca. 4m²) naar winkelmagazijn.


2e Verdieping: overloop (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 12,5m²), berging (ca. 4m²), toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 13m²) en berging (ca. 8m²).
Handig om te weten:


- Cv-verwarmd middels 2 gescheiden systemen (bouwjaar cv-ketel winkel: 2018, bouwjaar cv-ketel woning: 2020);


- Voorzien van dakisolatie en muurisolatie, deels voorzien van isolatieglas;


- Het pand is in 2018 geschilderd;


- Het magazijn kan bij het woongedeelte getrokken worden of geschikt maken als 2e woonruimte.


 


Omgevingsinformatie:


Exloo beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, diverse sportaccommodaties en scholen. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Exloo goed te bereiken met het openbaar vervoer door busverbindingen naar Groningen en Emmen.