verkocht



GASSELTERNIJVEEN
Oosterstraat 5

€ 185.000,- k.k.


Gasselternijveen – Oosterstraat 5

vraagprijs € 185.000,- k.k.



Genieten van privacy zonder overburen in een royale onderhoudsarme eengezinswoning en vindt u het fijn om een woning naar eigen inzichten te moderniseren?



Deze woning is gesitueerd aan de rand van de woonwijk en in 2021 geheel voorzien van kunststofkozijnen met trioglas.

De tuin biedt u veel prettige zonuren doordat deze zonnig is georiënteerd op het westen. In de tuin vindt u een houten schuur van ca. 7 m², waar u gemakkelijk uw fiets kunt stallen via de achterom. Het geheel is gelegen op een perceel van 198 m² eigen grond.



Benieuwd geworden of dit uw nieuwe thuis kan worden? Meldt u aan voor de start van verkoop en overtuig u zelf van de ruimte die deze woning u te bieden heeft.



Indeling:

Begane grond:

hal (ca. 5,3 m²) met open bergruimte onder de trap (1,4 m²), toilet met wandcloset, woonkamer (ca. 38 m²) met tuindeuren en open keuken voorzien van apparatuur (o.a. v.v. koeler, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron) en bijkeuken/berging met witgoedaansluitingen en stortbak.

1e Verdieping:

overloop (ca. 2,7 m²), slaapkamer (ca. 6,4 m²), slaapkamer (ca. 15,8 m²), slaapkamer (ca. 13,1 m²), badkamer (ca. 4,8 m²) met ligbad, douchecabine en wastafel.

2e Verdieping:

overloop, slaapkamer (ca. 11,6 m²) met aan weerskanten berging in de knieschotruimte.



Handig om te weten:

- centraal verwarmd middels vloerverwarming op de begane grond (Nefit HR combiketel bouwjaar 2021), de

verdiepingen worden verwarmd middels recent nieuw geplaatste radiatoren;

- woning is voorzien van kunststofkozijnen (2021 en 2022) met trioglas en de achtergevel is voorzien van

kunststofplanken in een chique grijze kleur;

- achterom middels gezamenlijke gang;



Er zijn voor u al veel zaken aangepakt de volgende zaken verdienen nog aandacht waarbij er al veel bouwmaterialen aanwezig zijn in de woning zodat u verder kunt waar de vorige eigenaar gebleven is.

- toilet ontbreken de wandtegels;

- een deel van de wanden verdiend nog stukadoorswerk;

- nieuwe meterkast is aanwezig maar nog niet geplaatst;



Omgeving informatie:

Gasselternijveen is een plaats met ca. 2000 inwoners en is vooral groot geworden door de vruchtbare landbouwgronden rond de rivier de Hunze en de scheepvaart. Gasselternijveen beschikt over prima voorzieningen (o.a. 2 basisscholen, een supermarkt, bakker en een slager). In de nabijheid treft u voorts recreatiepark Hunzepark welke de beschikking heeft over een openlucht zwembad. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven actief. Door de fraaie ligging nabij de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Gasselternijveen is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.