verkochtSTADSKANAAL
Dintellaan 5

€ 239.500,- k.k.


Stadskanaal - Dintellaan 5

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.Locatie, locatie, locatie.....Wonen in rustige woonomgeving maar op loopafstand van het centrum van Stadskanaal? Dit is uw kans!Deze 2 onder 1 kap woning welke beschikt over 4 slaapkamers heeft een diepe achtertuin met daarin een halfvrijstaande stenen garage met berging. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 371 m² eigen grond.Het geheel behoeft modernisatie maar biedt daarentegen u een unieke kans om er uw eigen droomwoning van te maken!Indeling:

Begane grond: entree/hal met toilet, kelder, meterkast en trapopgang, keuken (ca. 7.6 m²) met achterentree, doorzon woonkamer (ca. 26.4 m²).

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 10.3 m², 8.6 m2, 6 m² en 5.1 m²), badkamer (ca. 3.8 m²) met douchehoek en wastafel.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare ruime zolder met opstelplaats CV-installatie.Handig om te weten:

- Origineel bouwjaar 1968 (conform Bagviewer Kadaster);

- Houten kozijnen rondom welke voor 99% zijn voorzien van isolerende beglazing;

- CV-verwarmd (Intergas combiketel, bouwjaar 2020);

- Ruime oprijlaan geschikt voor meerdere auto's;

- Achter de woning bevindt zich een halfvrijstaande garage (ca. 13.2 m²) en een halfvrijstaande schuur (ca. 8.2 m²) welke beide in metselwerk zijn uitgevoerd;

- Aanvaarding op korte termijn is bespreekbaar!Omgevingsinformatie:

Gelegen in een prettige rustige woonomgeving op loop- fietsafstand van het centrum van Stadskanaal.

Stadskanaal heeft uitgebreide voorzieningen met o.a. een uitgebreid en gevarieerd winkelbestand, theater, hotel, bioscoop en ziekenhuis. Verder zijn er op loopafstand van de woning een basisschool en scholen voor het voortgezet onderwijs. Daarbij kent Stadskanaal een snelle busverbinding naar o.a. Emmen, Assen en Groningen en vanaf 2025 een treinverbinding naar Groningen.