onder bodMUSSELKANAAL
Van Dongenlaan 14

€ 250.000,- k.k.


Musselkanaal - van Dongenlaan 14

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Gelegen in een autoluw hofje met enkel bestemmingsverkeer staat deze 2-onder-1-kapwoning met aangebouwde stenen garage, 2 carports/overkappingen en vrijstaande houten schuur. Het perceel is breed opgezet en kent een totale grootte van ca. 360m² eigen grond. Via een schuttingdeur kunt u via een achtergelegen pad lopend naar het bos en park met dierenweide.

De woning beschikt over een vaste trap naar de 2e verdieping en kent mede hierdoor 4 slaapkamers.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en trapkast, toilet (modern betegeld), woonkamer met open keuken (ca. 38m²) v.v. keuken in hoekopstelling met enige inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken/berging (ca. 9.9m²) met achterentree en binnendoor naar de garage (ca. 19m²).

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.2m², 9.1m² en 6.4m²) en licht betegelde badkamer (ca. 3.5m²) met ligbad, douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: overloop met opstelplaats CV-installatie, 4e slaapkamer (ca. 4.9m²).Handig om te weten:

- Origineel bouwjaar: ca. 1986;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- (Grotendeels) houten kozijnen v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Vaillant HR Pro, bouwjaar ca. 2007, eigendom, april 2022 onderhouden);

- Achter de woning staat een houten tuinhuis (ca. 10m²) en een carport/overkapping van ca. 20m²;

- Carport voor de garage (ca. 19m²);

- Prima gezinswoning in een leuke rustige woonomgeving!Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond, daarom is er geen Lijst van Zaken en Vragenlijst verkoop woning opgemaakt.In de koopakte worden de volgende artikelen opgenomen:

artikel ** Verkoper zelf nimmer bewoond

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.artikel ** Ouderdomsclausule

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.