verkochtEXLOO
Boermarkeweg 8

€ 300.000,- k.k.


Exloo – Boermarkeweg 8

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.Zonder klussen verhuizen naar een levensloopbestendige half vrijstaande woning met de prachtige natuur van Exloo binnen handbereik? Dan is dit de woning die u zoekt!

Komt bergruimte u goed van pas? Bergruimte vindt u in de aangebouwde garage/berging. De ruim bemeten bijkeuken is slim verbouwd en herbergt naast de witgoedaansluitingen en een extra keukenopstelling ook de mogelijkheid voor een thuiswerkplek. De verdieping biedt veel ruimte voor uw hobby of medebewoners/gasten.

De tuin is groot genoeg en biedt veel privacy en geborgenheid. Het geheel is gelegen op 440m² eigen grond.Kom een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf door de keurige onderhouden eigentijdse staat van dit geheel.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 6,3m²) met trapkast, toilet met wandcloset en fonteintje, moderne doucheruimte (ca. 4,5m²) met royale inloopdouche en wastafelmeubel met aansluitend slaapkamer (ca. 11m²) met vaste kast, woonkamer (ca. 22m²) met veel daglichttoetreding, keuken (ca. 8,2m²) met apparatuur (gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, koeler en vaatwasser), bijkeuken (ca. 17m²) met witgoedaansluitingen, geïntegreerde keukenopstelling en tuindeur en doorgang naar de garage/berging (ca. 17,8m²).

Verdieping: overloop (ca. 3,7m²), slaapkamer (ca. 11m²) met dakkapel, slaapkamer (ca. 24m²) met 4-deurs schuifwandkast, wastafel en berging in de knieschotten.Handig om te weten:

- cv verwarmd (Remeha HR combiketel, bouwjaar 2012, eigendom);

- vloer- en spouwmuurisolatie, geheel voorzien van isolatieglas;

- in de tuin kunt u overdekt zitten onder de terrasoverkapping (welke is v.v. stroom en verlichting).De volgende zaken zijn voor u aangepakt:

2012: nieuwe keuken geplaatst;

2012: Remeha HR combiketel geplaatst;

2018 nieuwe dakkapel met kunststofkozijnen (draai-/kiepramen) en kunststof afwerking,

2018: pvc vloeren (begane grond, uitgezonderd douche en toilet);

2018: gaskachel en vaatwasser geplaatst;

2018: badkamer en toilet geheel vernieuwd inclusief vloerverwarming in de badkamer, inclusief afzuiging voor beide ruimten middels afstandbediening te bedienen;

2020: 6 zonnepanelen geplaatst;

2020: nieuwe zinken goten;

2020: vloer- en spouwmuurisolatie;

2020: voortuin opnieuw aangelegd;

2020: gevelbeplating vervangen (kunststof met daarachter isolatie geplaatst);

2022: dak van het prieel vernieuwd.Omgevingsinformatie:

Exloo beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, diverse sportaccommodaties en basisschool. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Exloo goed te bereiken met het openbaar vervoer door busverbindingen naar Groningen en Emmen.