verhuurdWINSCHOTEN
Kastanjelaan 107

€ 695,- per maand


Winschoten - Kastanjelaan 107

Huurprijs: € 695,- maand (excl. gebruikerslasten)Gelegen in de “Bomenbuurt”, een ruim 4-kamer appartement met balkon en met berging in het souterrain. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming en is v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Het complex is de afgelopen jaren gemoderniseerd.Belangstelling? Bij deze brochure vindt u het huuraanvraagformulier. Wanneer deze volledig ingevuld door ons is ontvangen, komt u in aanmerking om uitgenodigd te worden voor het bezichtigen van deze woning.Indeling: ruime hal / entree, toilet met fonteintje, doucheruimte met vaste wastafel, woonkamer (ca. 22m²) met aansluitend een slaap-/werkkamer (ca. 10.1m²), keuken v.v. keurig keukenblok en toegang tot het balkon, 2 slaapkamers (ca. 10.3m² en 7.3²).Extra info:

- De woning wordt verwarmd middels CV;

- In het souterrain bevindt zich een berging;

- Het complex is extern gerenoveerd en gemoderniseerd, o.a. v.v. kunststof kozijnen, nieuw voegwerk en nieuwe dakbedekking;

- De woning bevindt zich op de bovenste etage;

- beschikbaar per eind oktober 2021;

- Huurtoeslag is mogelijk.Omgevingsinformatie:

Het appartement is gelegen in de gewilde woonomgeving “de Bomenbuurt” met voorzieningen als scholen, winkels en goed openbaar vervoer (bus & trein) op korte afstand.