verkochtMUSSEL
Musselweg 144

€ 199.500,- k.k.


Mussel - Musselweg 144

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Gelegen aan doorgaande weg in landelijke omgeving staat dit vrijstaande woonhuis met café. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 2.533m² eigen grond en de achterzijde van het perceel is gesitueerd op het zuid-westen. Het pand behoeft aandacht en modernisatie om aan de huidige eisen des tijds te voldoen. De locatie leent zich ook uitstekend om na een bestemmingsplanwijziging te dienen als nieuwbouwlocatie voor een woonhuis.Indeling:

Begane grond: zijentree/hal, toilet, doucheruimte, wasruimte, inpandige berging/deelruimte met toegang tot zoldergedeelte, keuken (ca. 11.9m²) v.v. eenvoudige keukenopstelling, zit/woonkamer (ca. 15.2m²), tussenhal met trapopgang, het café (ca. 74.1m²) is aan de voorzijde gesitueerd met toegang aan de straatzijde, met bar, hal met toegang tot toiletgroepen, rokersgedeelte.

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 8.2m², 6.9m², 6m² en 4.5m²).Overige bijgebouwen:

- Garage (ca. 30.3m²);

- Garage (ca. 17.3m²);

- Carport (ca. 15m²).Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1900 (conform Bagviewer Kadaster);

- Huidige eigenaren hebben het dak van de achterzijde vernieuwd (en geïsoleerd) in ca. 2016;

- Warm water deels via CV en geiser, verwarming middels gaskachels;

- Houten kozijnen rondom;

- Achter de woning staat een chalet welke beschikt over water en elektra en ter overname wordt aangeboden;

- Naast en achter het pand is een camping gelegen.Omgevingsinformatie:

Mussel is een klein dorp met ca. 1000 inwoners. De omgeving kenmerkt zich als een mooie vrije, vrije landelijke omgeving met prachtige vergezichten over de landerijen. In het dorp zelf is een supermarkt aanwezig en voor verdere dagelijkse benodigdheden liggen plaatsen als Musselkanaal en Stadskanaal op slechts een paar autominuten afstand.