verkocht onder voorbehoudDROUWEN
Gasselterstraat 7 7

€ 89.500,- k.k.


Drouwen – Gasselterstraat 7 – 7

Vraagprijs: € 89.500,- k.k.Op een prachtig vrij plekje, aan de rand van het park Drouwenerzand en op een kleine heuvel gelegen, treft u deze vrijstaande stenen recreatiewoning met inpandige schuur. De woning is goed onderhouden, beschikt over een lichte woonkamer met tuindeur naar het terras, 2 slaapkamers en wordt verwarmd middels CV. Het geheel is voorzien van gevelisolatie en dubbel glas, waardoor u hier zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt recreëren.Indeling: entree/hal, keuken (ca. 5,2m²) met eenvoudige doch nette keukenopstelling v.v. gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast, doorgang naar de woonkamer (ca. 15,9m²) met tuindeur naar het terras en fraai uitzicht op het bos en de prachtige natuur, 2 slaapkamers (beide ca. 6,5m²) met wastafel en vaste kast, badkamer (ca. 2,2m²) v.v. inloopdouche, wastafel en toilet.Buitenom is de schuur van 3m² te bereiken, handig voor het stallen van uw fietsen of het opslaan van tuinmeubels.Goed om te weten:

- Bouwjaar ca. 1960, daarna doorlopend onderhouden en verbeterd;

- Verwarmd middels CV, Nefit Smartline basic b.j. 2008;

- Voorzien van gevelisolatie;

- Houten kozijnen rondom met dubbele beglazing;

- De inventaris blijft op enkele (persoonlijke) spullen na achter;

- Gelegen op een prachtig plekje aan de rand van het park.De woning is gelegen op eigen grond en er zijn bij uitsluitend eigen gebruik geen kosten verschuldigd voor erfpacht of parklasten. Indien er gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten van het park voor bijvoorbeeld verhuur dan moet er rekening worden gehouden met Erfpacht voor de tuin (ca. 480m²), deze erfpacht bedraagt momenteel € 1680,- per jaar. Bij erfpacht zijn er geen parklasten verschuldigd.Informatie park "Het Drouwenerzand":

Recreatiepark "Het Drouwenerzand" ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden.

Binnen een straal van 5 km van deze woning zijn er veel recreatiemogelijkheden: het gelijknamige (tevens aangrenzende) attractiepark, 18-holes golfclub de Semslanden, klimmen naar de boomtoppen in het Boomkroonpad, zwemmen in zwemplas ’t Nije Hemelriek of bij slecht weer naar het overdekt zwemparadijs van het Hunzedal in Borger, oneindige fietspaden, maar ook maar liefst 8 hunebedden.VERHUUR

De verhuur op "Het Drouwenerzand" wordt verzorgd door het park zelf. Op het park is elke woning uniek, door deze diversiteit bedient het park een brede doelgroep. Dit resulteert in een goede bezetting welke voor een mooi rendement kan zorgen. Naast de verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik. Alle eigenaren zijn lid van de Coöperatie. Permanente bewoning en verhuur in eigen beheer is niet toegestaan.