verkochtGASSELTE
Ericapark 29

€ 175.000,- k.k.


Gasselte – Ericapark 27

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.Wilt u levensloopbestendig wonen met slapen en baden op de begane grond nabij de Drentse Natuur? Kom dan langs en laat u overtuigen door wat deze woning u te bieden heeft!Gelegen in een autoluwe woonwijk van het gezellige Hondsrugdorp Gasselte staat deze halfvrijstaande semi-bungalow met vrijstaande stenen garage op een perceel van ca. 393m² eigen grond. Door de toepassing van deels kunststof kozijnen, een kunststof dakkapel en windveren is deze woning onderhoudsarm. De woning beschikt daarnaast over 7 zonnepanelen alsmede vloer-, gevelisolatie en isolerende beglazing, kortom geriefelijk wonen. Voorts is het in de privacybiedende tuin zomers heerlijk vertoeven.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en meterkast, toilet, badkamer (ca. 1,7m²) v.v. douche en wastafel, straatgerichte woonkamer (ca. 26,2m²) met vaste kast, vanuit de hal toegang tot slaapkamer (ca. 12,7m²), keuken (ca. 6,8m²) met moderne inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap en oven), bijkeuken/berging (ca. 8,3m²) met achterentree.

Verdieping: overloop met veel bergruimte, slaapkamer (ca. 12,5m²) voorzien van dakkapel.Overige informatie:

- Bouwjaar 1972 (conform Bagviewer Kadaster);

- Voorzien van gevel- en vloerisolatie;

- Deels houten en deels kunststof kozijnen rondom voorzien van isolerende beglazing;

- Onderhoudsarm door de toepassing van deels kunststof kozijnen, een kunststof dakkapel en kunststof windveren;

- Verwarmd middels CV (Nefit Ecomline HR, bouwjaar: 2001);

- De woning beschikt over 7 zonnepanelen;

- Naast de woning staat een vrijstaande stenen garage (6,50 x 3,50).Omgevingsinformatie:

Gasselte heeft een zeer fraaie centrale ligging midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

De bosrijke omgeving biedt een breed scala aan wandel- en fietsmogelijkheden in de diverse natuurgebieden. Tevens is een 18-holes golfbaan op korte afstand gelegen.

Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. bakker, basisschool, sportaccommodaties en diverse restaurants. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.