verkochtEES
Buinerweg 8 414

€ 250.000,- k.k.


Ees, Buinerweg 8 / 414:

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Gelegen op één van de mooiste plekjes van recreatiepark “het Land van Bartje” staat deze zeer comfortabele, vrijstaande rietgedekte 6-persoons recreatieboerderij op een kavel van maar liefst ca. 636m² eigen grond.

Deze in 2004 gebouwde woning grenst aan de Staatsbossen via een nabijgelegen toegang vanuit het park en door de ligging aan het eind van een laantje is er geen sprake van doorgaand verkeer en kunt u optimaal van uw privacy genieten!Indeling:

Begane grond (geheel v.v. plavuizenvloer): hal / entree met trapopgang, toilet met fonteintje, sfeervolle en ruime woonkamer met tuindeuren, open keuken (totaal ca. 34.9m²) met keurige inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur, slaapkamer (ca. 13m²) en toegang tot badkamer (ca. 7.4m²) met douchecabine, ligbad (whirlpool) en wastafel.

Verdieping: ruime overloop met toilet, 2 slaapkamers (resp. ca. 9m² en 10.7m²), royale badkamer (ca. 17m²) met douche, toilet, wastafel, zonnebank en toegang tot de sauna.• Het betreft een 6-persoonswoning welke goed is onderhouden;

• De woning is voorzien van een rieten dak, gevel- en vloerisolatie en voorzien van isolerende beglazing;

• Verwarmd middels CV (Vaillant bj. 2016);

• De keuken is voorzien van combimagnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en afzuiging;

• De eigenaren hebben de woning voor eigen gebruik, deze wordt hierdoor momenteel niet verhuurd. Na een investering van circa € 25.000,- excl. btw zal de woning voldoen aan de verhuureisen en kunt u de woning uitstekend verhuren. Het type 6DL is een gelieft type op het park en kent op jaarbasis gemiddeld een huuropbrengst van netto circa € 14.000,- incl. btw.Informatie Land van Bartje:

Het Land van Bartje beschikt over uitgebreide voorzieningen waaronder een overdekt zwembad, een buitenzwembad, twee restaurants, een tennisbaan, een ponyranch, een 18-holes countrygolfbaan, enkele winkeltjes, een indoorspeeltuin, een beautysalon, midgetgolf en speeltuinen.

Verder is er op het park veel aandacht besteed aan groenvoorzieningen en nodigt de omgeving uit om te wandelen of te fietsen in de mooie bossen of over de uitgestrekte heidevelden. Ees kent een centrale ligging ten opzichte van steden als Assen, Emmen en Groningen, waardoor deze snel zijn te bereiken.VERHUUR

De verhuur op "het Land van Bartje" wordt verzorgd door Landal GreenParks. Mede door de zeer luxe accommodaties behoort "het Land van Bartje" al jaren tot de best renderende vakantieparken van Nederland, met een hoge bezetting en een prima rendement. Naast de verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik.

De door Landal GreenParks gerealiseerde huuropbrengsten zijn gebaseerd op verhuur door middel van een poolsysteem waarin ieder type woning in een aparte pool is ondergebracht. Opbrengsten uit verhuur worden maandelijks uitgekeerd en worden fiscaal in box 3 afgerekend. Uitgebreide informatie over de verhuurvoorwaarden en de opbrengsten is bij de makelaar beschikbaar.- Alle eigenaren zijn lid van Coöperatie vakantiepark Het Land van Bartje;

- Parkbijdrage jaarlijks variërend tussen de € 2.000,- en € 4.150,- (afhankelijk van het type recreatiewoning);

- Entreefee bedraagt eenmalig € 1.500,-;

- Elke eigenaar heeft een aandeel in de exploitatie van het park. Bij koop stapt men in, bij verkoop wordt dit aandeel uitgekeerd. De waarde van het ledenkapitaal per september 2020 bedraagt € 6.644,-;

- Permanente bewoning en verhuur in eigen beheer is niet toegestaan.