verkochtBORGER
Julianastraat 8

€ 350.000,- k.k.


Borger – Julianalaan 8

Vraagprijs: € 350.000, k.k.Spreekt dit u aan? Op loopafstand vrijstaand levensloopbestendig wonen met een diepe zonnig georiënteerde tuin die u de mogelijkheid biedt om de woning uit te bouwen. En dit alles in een keurige staat van onderhoud. De woning heeft 2 royale bijgebouwen waarvan één van steen en één van hout. Het geheel staat op een kavel van 730m² eigen grond.

Kom een kijkje nemen en overtuig u zelf van deze keurig onderhouden vrijstaande woning op deze gewilde woonplek in het hartje van Borger.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 5,6m², hoogte 1,67m).

Begane grond: hal (ca. 4,4m²), slaapkamer (ca. 7,6m²), woonkamer (ca. 32m²), woonkeuken (ca. 10,3m²) voorzien van moderne inbouwkeuken met apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser en koeler), achterhal (ca. 4,5m²) met vaste kast, badkamer (ca. 4,4m²) met toilet, douchecabine en wastafel.

1e Verdieping: overloop (ca. 3m²), slaapkamer (ca. 12m²) met 2 inloopkasten, slaapkamer (ca. 10m²) met vaste kast en tweede badkamer (ca. 5,9m²) met wastafel, ligbad en 2e toilet.Handig om te weten:

- Bouwjaar 1953;

- De woning is nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas en dakisolatie;

- In 1999/2000 is de garage gebouwd, hier is een gedeelte ingedeeld als bijkeuken met witgoedaansluitingen;

- In 2001 is de oorspronkelijke bijkeuken in de woning omgebouwd tot badkamer;

- De woning is in 2010 voorzien van dakisolatie (renovatie isolatieplaat), nieuwe dakpannen, kunststof goten en kunststof windveren;

- In 2012/2013 is er een nieuwe keuken geplaatst;

- Verwarming middels CV (AWB HR combiketel, bouwjaar vermoedelijk 2018), recent zijn de radiatoren op de begane grond vernieuwd, uitgezonderd in de slaapkamer;

- De tuin is diep en biedt u veel privacy;

- Aan de garage is een elektrisch terrasscherm gemonteerd zodat u fijn uit de wind kunt zitten;

- In de tuin vindt u meerdere bijgebouwen:

1. Stenen garage/berging (lengte 7,42m en breed 4,02m, totaal 20,9m²), waarvan een gedeelte is afgescheiden als bijkeuken en het garagegedeelte voorzien is van een elektrische overheaddeur. De garage is tevens voorzien van een zolder, bereikbaar middels vlizotrap;

2. Houten schuur (lengte 6m en breed 3,05m, totaal 18,3m²) is gedekt met damwand profielplaten;

3. Kippenhok (ca. 5m²) in gebruik als houtopslag gedekt met damwand profielplaten.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.