verkochtGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 237

€ 325.000,- k.k.


Gasselternijveenschemond – Noordzijde 237

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Bent u op zoek naar ruimte, rust en veel tuinbeleving? Dan is dit vrijstaande woonhuis met vrijstaande garage, schuur en tuinhuis in een landelijke bosrijke omgeving iets voor u!Deze degelijk gebouwde en in 2007 royaal uitgebouwde, goed onderhouden woning met slaap- en een badkamer op de begane grond is gelegen op een ruime kavel van 2007m² eigen grond.

Achter de woning is een privacy biedende diepe tuin gelegen die fraai is aangelegd, beschikt over diverse bijgebouwen en een vijverpartij.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toegang tot de kelder, slaapkamer (ca. 8m²), badkamer (ca. 9m²) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, vanuit de hal komt u vervolgens in de royale woonkamer (ca.24m²) voorzien van sfeervolle tegelvloer en tuindeuren, keuken (ca. 5.7m²) met moderne keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser), bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterentree, toilet v.v wandcloset en fonteintje.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten (resp. ca. 4m², 9.5m² en 9.5m²), vanuit één slaapkamer is er middels een luik toegang tot de bergkamer boven de aanbouw. Middels een sluisje tussen beide daken, is deze bergkamer eventueel te gebruiken als 4e slaapkamer, badkamer voorzien van douchehoek, wastafelmeubel en 2e toilet.Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1955, de woning is in 2007 vergroot middels een uitbouw;

- Voorzien van dak-, deels gevel- en deels vloerisolatie;

- Rondom voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing;

- onderhoudsvriendelijk door de toepassing van kunststof goten, windveren en voordeur;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline, bouwjaar ca. 2011);

- In de woonkamer, keuken, badkamer en hal is vloerverwarming aanwezig;

- De woning beschikt over een vrijstaande garage met zolder en elektrische roldeur (5,82m x 4,50m), vrijstaande schuur (5,76m x 3,20m), tuinhuis (3m x 3m) en een tuinhuis voor de technische installatie van de vijver;

- De woning is voorzien van 24 zonnepanelen (opbrengst ca. 3500 kw/h);

- In de tuin is een bronpomp aanwezig;

- Ligging in een rustige woonomgeving met een diepe tuin en prachtige vergezichten.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken, opstapplaatsen zijn gelegen op ca. 1km van de woning. Op loopafstand van de woning treft u het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.