koopBORGER
Eskant 8

€ 189.500,- k.k.


Borger – Eskant 8

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Gelegen op loopafstand van het centrum van Borger staat deze halfvrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en vrij uitzicht op "groene wal". Het geheel staat op een perceel van ca. 219m² eigen grond en beschikt over een besloten achtertuin met fraaie vijverpartij.De woning beschikt over 3 slaapkamers, een nette moderne keukeninrichting en is recent (2021) voorzien van nieuwe goten.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op WOENSDAG 16 JUNI a.s. van 13.00 tot 17.00 uur en een tweede op DONDERDAG 17 JUNI a.s. van 09.00 tot 13.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met kelderkast en trapopgang, toilet (geheel licht betegeld) met wandcloset, woonkamer (ca. 28.7m²) met veel lichtinval en open keuken met achterentree en moderne complete inbouwkeuken.

Buitenom bereikbaar voorts een handige stenen schuur/berging (ca. 9.6m²) en stenen garage (ca. 17.6m²) v.v. betonvloer.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.3m², 7.5m² en 6m²) waarvan 2 met vaste kasten en doucheruimte (ca. 2.2m²) met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: zolderruimte (middels vlizotrap bereikbaar).Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1964, daarna op diverse punten gemoderniseerd;

- Voorzien van dakisolatie;

- Houten kozijnen rondom v.v. isolerende beglazing;

- CV-verwarmd (Remeha HR-combiketel, bouwjaar ca. 2010, lease);

- Elektra is vernieuwd (2013 nieuwe bedrading en in 2019 nieuwe meterkast);

- De keuken is geplaatst in 2019 en is voorzien van: gaskookplaat, afzuiging, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op woensdag 16 juni en donderdag 17 juni) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN, U KUNT ONS BEREIKEN OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL.Omgevingsinfo:

Borger (ca. 4700 inwoners) is kleinschalig maar rijk aan voorzieningen. Zo beschikt het o.a. over diverse scholen, bibliotheek en een complete aanbod aan winkels (landelijke ketens, maar ook lokale speciaalzaken) op loop- en fietsafstand.

Verder heeft Borger meerdere huisartspraktijken, een tandartspraktijk en een apotheek.

Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied, met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Sportieve ontspanning

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden en is de regio zeer geliefd bij (race)fietsers en mountainbikers. Ook zijn er een aantal maneges in de omgeving.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde ‘Hunebedcentrum’, cultuurpodium "VANSLAG" en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Emmen en Stadskanaal (op ca. 16 km afstand) en Assen (op ca. 20 km afstand).

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken, of binnen 30 autominuten.