verkochtMUSSELKANAAL
Havenplein 16

€ 250.000,- k.k.


Musselkanaal – Havenplein 16

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Snelle aanvaarding is mogelijk!Keurig afgewerkt appartement op de 1e verdieping in het in 1998 gebouwde complex "Spoorzicht" gelegen op loopafstand van het centrum van Musselkanaal met al haar voorzieningen. De locatie aan de rand van het dorp zorgt er tevens voor dat u prachtige vergezichten heeft over de landerijen en zo het Drentse land in kijkt.Entree: de entree van het gebouw is afgesloten alwaar zich eveneens de brievenbussen bevinden. Via de trapopgang of via de lift bereikt u de woonlaag van het appartement.Indeling appartement: entree/hal v.v. garderobenis met toilet (wandcloset), slaapkamer (ca. 7.8m²), badkamer (ca. 7.9m²) met inloopdouche, wastafel en schuifwandkast, ruime woonkamer met open keuken, (totaal ca. 34.9m²), bijkeuken/berging (ca. 4.2m²) alwaar zich de witgoedaansluitingen bevinden, slaapkamer (ca. 12.8m²) met eveneens toegang tot de badkamer. Vanuit de woonkamer loopt u het balkon op vanwaar u enerzijds het centrum inkijkt en anderzijds richting het "Mondengebied".Op de begane grond treft u voorts een handige berging (ca. 4.9m², voorzien van elektra) voor opslag en bv. het stallen van fiets of scootmobiel.Buiten behoort nog een garagebox (ca. 16.7m²) tot het appartement, voorzien van een kanteldeur.Extra informatie:

- Bouwjaar 1998,

- Volledig geïsoleerd;

- Verwarmd middels CV (Bosch HRC, bouwjaar 1998);

- De keuken beschikt over gaskookplaat, afzuiging en koelkast;

- Er is sprake van een professionele Vereniging van Eigenaren, de servicekosten bedragen ca. € 148,- totaal (appartement en garagebox);

- Afmetingen garage: 6m diep x 2.78m breed en een hoogte van 2.56m).Omgevingsinformatie:

Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en andere voorzieningen als scholen. Ook beschikt het dorp over een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Tevens is Musselkanaal zeer centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Stadskanaal en Emmen die ook per openbaar vervoer uitstekend zijn te bereiken.