verkochtWESTERBORK
Oosteinde 45

€ 550.000,- k.k.


Westerbork – Oosteinde 45

Vraagprijs: € 550.000,- k.k.Bent u op zoek naar een vrijstaande levensloopbestendige, onderhoudsarme, sfeervolle woonboerderij met prachtig vrij uitzicht over een landgoed en veel rust en privacy op uw eigen royale kavel (1.610m² eigen grond) met de centrum voorzieningen binnen handbereik? Dan is dit de woning die u zoekt! Kom een kijkje nemen en overtuig u zelf van de keurige nette staat van dit geheel.De entree van de woning is een royale hal met vide. De woonkamer is tuingericht en om van het fraaie uitzicht te kunnen genieten is één van de slaapkamers aan de voorkant als gezellige koffiekamer ingericht. Slaapruimte vindt u in de naastgelegen ouderslaapkamer. De badkamer biedt u naast een stoomcabine met massagepaneel ook elektrische vloerverwarming, een wandcloset en een wastafelmeubel.

Op de verdieping vindt u naast 3 fijne slaapkamers praktische bergruimte op de royale zolder welke boven de inpandige bereikbare garage/berging gesitueerd is.

De tuin is ruim genoeg om van een zon- of schaduwplek te genieten. Om u tegen de zon te beschermen is de woning aan de achterzijde voorzien van ingenieus zonnescherm.De boerderij is gebouwd in 1926 maar geheel gemoderniseerd in 1996. In 2008 is het woongedeelte verder voorzien van kunststofkozijnen en deuren (op de stalraampjes en 2 kleinere kozijnen in de voorgevel na, deze zijn van staal respectievelijk van hout).De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op DINSDAG 20 APRIL a.s. van 13.00 tot 17.00 uur en op WOENSDAG 21 APRIL a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens deze Open Huizen -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: hal (ca. 15,5m²), toilet met wandcloset en hoekfonteintje, tuingerichte woonkamer (ca. 47m²) met tuindeuren, parketvloer en houtkachel, woonkeuken (ca. 11m²) met tuindeuren en inbouwkeuken voorzien van apothekerskast en apparatuur (keramische kookplaat, koeler, combioven en vaatwasser), bijkeuken (ca. 5,4m²) met witgoedaansluitingen, slaapkamer (ca. 17m²) in gebruik als koffiekamer, slaapkamer (ca. 23m²), badkamer (ca. 5,3m²) met wandcloset, wastafelmeubel en stoomcabine voorzien van massagepaneel, inpandig bereikbare garage/berging (ca. 35m²).

Verdieping: overloop (ca. 9m²), berging (ca. 3,5m²), slaapkamer (ca. 10m²), slaapkamer (ca. 11m²) met wastafel, cv-ruimte (ca. 4m², Nefit HR combiketel bouwjaar 2002), slaapkamer (ca. 12m²) met wastafel, zolderberging (15,8m², prima om te bouwen tot extra slaap- of badkamer).Handig om te weten:

- CV-verwarmd (HR combiketel bouwjaar 2002, elektrische vloerverwarming in de badkamer);

- In 1996 zijn de keuken, badkamer en toilet vernieuwd;

- In 2004 zijn op een paar kozijnen na alle kozijnen en deuren vernieuwd voor kunststof exemplaren;

- De inrit is in 2014 opnieuw aangelegd, zodat u kunt rondrijden en vooruit vanuit uw eigen terrein op de openbare weg kunt komen;

- De kavel grenst aan een bosstrook van de gemeente.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op dinsdag 20 april en woensdag 21 april a.s.) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN, U KUNT ONS BEREIKEN OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL.Omgevingsinfo:

Ligging net buiten de dorpskern met een vrij uitzicht over een landgoed. Westerbork is een brinkdorp in de gemeente Midden Drenthe. Westerbork kenmerkt zich door veel voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden en een gezellige brink met diverse horeca en fijne terrassen. Op het gebied van scholen zijn er 2 basisscholen en diverse kinderopvanggelegenheden.