verkochtALTEVEER
Beumeesweg 177

€ 339.500,- k.k.


Alteveer - Beumeesweg 177

Vraagprijs: € 339.500,- k.k.Wilt u in een prachtige landelijke omgeving, die zich kenmerkt door uitgestrekte landerijen en bossen, vrijstaand wonen op een ruime kavel in een royaal verbouwde en levensloopbestendige woning met maar liefst 6 slaapkamers? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en laat u overtuigen door de mogelijkheden die deze woning u te bieden heeft!Vrijstaand wonen in een royaal en modern verbouwd woonhuis met maar liefst 6 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer met open keuken, zonnige serre en voldoende hobbyruimte door de aanwezige garage met carport. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1905 en diverse malen intern gemoderniseerd alsmede in latere jaren voorzien van nieuwe geïsoleerde buitengevels. Voorts is door de aanwezigheid van 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond levensloopbestendig wonen mogelijk. In de op het zuidwesten georiënteerde privacy biedende tuin, is het zomers heerlijk vertoeven. Het geheel is gelegen op een kavel van 635m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: entree/hal, toilet v.v. wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer (ca. 41,4m²) met elektrische sfeerhaard en open keuken v.v. inductiekooplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser, vanuit de hal toegang tot een slaapkamer (ca. 13,8m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 10,7m²), badkamer (ca. 3,7m²) v.v. inloopdouche en wastafelmeubel, achterhal (ca. 11,6m²) met achterentree, bijkeuken (ca. 7,7m²) en toegang tot de serre (ca. 22,7m²).

1e Verdieping: ruime overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 16,2m², 8,9m², 8,7m² en 7,3m²).Goed om te weten

- bouwjaar: 1905, door de jaren heen voorzien van een nieuwe geïsoleerde buitengevel en doorlopend gemoderniseerd;

- voorzien van gevelisolatie alsmede dubbele beglazing;

- verwarmd middels CV (Nefit HR, bouwjaar 2009);

- levensloopbestendig door 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond;

- garage (ca. 13,4m²) met carport (ca. 28,8m²) die voldoende hoog is voor het stallen van een caravan;

- eigen oprit met toegang tot de garage;

- de woning doet sfeervol en geriefelijk aan;

- gelegen in een prachtig landelijke omgeving met landerijen en bossen.Omgevingsinformatie:

Alteveer is een streekdorp in de gemeente Stadskanaal en voor een klein deel in de gemeente Pekela. Het dorp heeft ongeveer 1.300 inwoners en ligt tussen Onstwedde en Nieuwe Pekela en wordt ook wel 'de Poort van Westerwolde' genoemd. Alteveer beschikt over een dorpshuis, sporthal, peuterspeelzaal en basisschool. Verder kent het dorp diverse sportverenigingen (o.a. volleybal, voetbal, gymnastiek en een ijsvereniging). Alteveer is gunstig gelegen ten opzichte van de grotere plaatsen als Veendam, Winschoten en Stadskanaal. Allen zijn binnen ca. 15 minuten per auto te bereiken.