koopEXLOO
Zuiderhoofdstraat 9

€ 469.000,- k.k.


Exloo – Zuiderhoofdstraat 9

Vraagprijs: € 469.000,- k.k.Op zoek naar een royaal woon-/winkelpand in het hartje van het Hondsrugdorp Exloo? De familie Geerts runt hier al 90 jaren een warenhuis. Winkelend publiek is hier gegarandeerd doordat u als buren het attractiepark Kabouterland en Schutrups heeft.

Zoekt u sfeer, weidse uitzichten en bos en heide op fietsafstand? U vindt het hier op deze unieke woonplek. Aan ruimte ontbreekt het u niet: qua winkelruimte heeft u maar liefst 340m² ter beschikking, waarvan ca. 225m² op de begane grond en ca. 113m² op de onderverdieping. Verder biedt de winkel u een kantoorruimte van (ca. 13m²), een toilet (ca. 5m²) en een berging van (ca. 5m²). Vanuit de winkel komt u in een royale garage/berging van ca. 45m². Op de verdieping vindt u nog eens 92m² aan magazijnruimte.Het huidige keurig onderhouden pand is gebouwd in 1979 en voorzien van 16 zonnepanelen waarmee u ca. 3.300 kWh tot 4.000 kWh kunt opwekken. Het geheel is gelegen op een kavel van 620m² eigen grond.Wonen doet u comfortabel op de 1ste en 2de verdieping.Indeling van het woonhuis:

Begane grond: hal (ca. 9m²) met trapopgang en berging (ca. 3,3m²).

1e Verdieping: hal (ca. 13m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 7,5m²) met ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting, woonkamer (ca. 29m²) met open keuken (ca. 15m²) voorzien van enige apparatuur (o.a. v.v. gaskookplaat, elektrische oven en koeler), slaapkamer (ca. 13m²) met vaste kasten, slaapkamer (ca. 13m²) met 2 vaste kasten en balkon (ca. 5,3m²), tussenhal (ca. 4m²) naar winkelmagazijn.

2e Verdieping: overloop (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 12,5m²), berging (ca. 4m²), toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 13m²) en berging (ca. 8m²).Handig om te weten:

- Cv-verwarmd middels 2 gescheiden systemen (bouwjaar cv-ketel winkel: 2018, bouwjaar cv-ketel woning: 2020);

- Voorzien van dakisolatie en muurisolatie, deels voorzien van isolatieglas;

- Het pand is in 2018 geschilderd;

- Het magazijn kan bij het woongedeelte getrokken worden of geschikt gemaakt worden als 2e woonruimte.Omgevingsinformatie:

Exloo beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, diverse sportaccommodaties en scholen. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Exloo goed te bereiken met het openbaar vervoer door busverbindingen naar Groningen en Emmen.