verkochtEES
Buinerweg 8 234

€ 250.000,- k.k.


Ees, Buinerweg 8 / 234

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Gelegen op wellicht het mooiste plekje van recreatiepark “het Land van Bartje”, een zeer comfortabele, vrijstaande rietgedekte 8-persoons (type: 8EL)recreatieboerderij op een kavel van maar liefst ca. 1.135m² eigen grond.

Deze in 2003 gebouwde woning grenst aan de Staatsbossen en via een nabijgelegen toegang vanuit het park loopt u zo het bos in!

Door de ligging aan het eind van een laantje is er geen sprake van doorgaand verkeer en kunt u optimaal van uw privacy genieten.Indeling:

Begane grond (geheel v.v. plavuizenvloer): hal / entree met trapopgang, toilet, sfeervolle en ruime woonkamer met tuindeuren, open keuken (totaal ca. 33m²) met keurige inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur, slaapkamer (ca. 12.3m²) en toegang tot badkamer (ca. 4.6m²) met douchecabine, ligbad en wastafel.

Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 6.2m², 9.2m² en 8.2m²), badkamer (ca. 8.8m²) met douchecabine, wastafelmeubel, toilet en toegang tot de sauna.- Bouwjaar ca. 2003 conform Bagviewer Kadaster;

- Het betreft een 8-persoonswoning type "Drentse Boerderij 8EL";

- De woning is voorzien van een rieten dak, gevel- en vloerisolatie en voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas HRE 36/30RGA);

- De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en afzuiging;

- Gelegen op een schitterende plek aan de rand van het park.Informatie Land van Bartje:

Het Land van Bartje beschikt over uitgebreide voorzieningen waaronder een overdekt zwembad, een buiten zwembad, twee restaurants, een tennisbaan, een ponyranch, een 18-holes countrygolfbaan, enkele winkeltjes, een indoorspeeltuin, een beautysalon, midgetgolf en speeltuinen.

Verder is er op het park veel aandacht besteed aan groenvoorzieningen en nodigt de omgeving uit om te wandelen of te fietsen in de mooie bossen of over de uitgestrekte heidevelden. Ees kent een centrale ligging ten opzichte van steden als Assen, Emmen en Groningen, waardoor deze snel zijn te bereiken.VERHUUR

De verhuur op "het Land van Bartje" wordt verzorgt door Landal Green Parks. Mede door de zeer luxe accommodaties behoort "het Land van Bartje" al jaren tot de best renderende vakantieparken van Nederland. Met een hoge bezetting en een prima rendement. Naast de verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik.

De door Landal GreenParks gerealiseerde huuropbrengsten zijn gebaseerd op verhuur door middel van een poolsysteem waarin ieder type woning in een aparte pool is onder gebracht. Opbrengsten uit verhuur worden maandelijks uitgekeerd en worden fiscaal in box 3 afgerekend. Uitgebreide informatie over de verhuurvoorwaarden en de opbrengsten is bij de makelaar beschikbaar.- Alle eigenaren zijn lid van Coöperatie vakantiepark Het Land van Bartje;

- Parkbijdrage jaarlijks € 4.300,- incl. btw;

- Entree-fee bedraagt eenmalig € 1.500,-;

- Elke eigenaar heeft een aandeel in de exploitatie van het park. Bij koop stapt men in, bij verkoop wordt dit aandeel

uitgekeerd. De waarde van het ledenkapitaal per september 2020 bedraagt € 6.644,-;

- Permanente bewoning en verhuur in eigen beheer is niet toegestaan.