verkocht onder voorbehoudGIETEN
Bonnen 64

€ 325.000,- k.k.


Gieten – Bonnen 64

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Bent u op zoek naar een naar eigen inzicht te verbouwen rietgedekte woonboerderij aan de rand van Gieten?

Kom dan gerust een kijkje nemen bij deze woning!De woning is gesitueerd op een glooiing van de Hondsrug waardoor u vanuit de woonkamer fraai over de voorgelegen straat kijkt. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1902 en is geheel verbouwd in 1964.

Het betreft een royaal woongedeelte op de begane grond met diverse vertrekken. De verdieping biedt u bergruimte.Extra bergruimte kunt u vinden in de 3 bijgelegen bijgebouwen bestaande uit een stenen schuur van (ca. 5,95 lang en 4,46m breed) een houten schuur van (ca. 16m²) en het voormalige bakhuisje (ca. 7m²). Het geheel is gelegen op een kavel van 1.330m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 9,4m²), slaapkamer (ca. 6,4m²), woonkamer (ca. 23,3m²), keuken (ca. 6,4m²) met eenvoudige keukeninrichting en vaste kast (ca. 3m²), slaapkamer (ca. 8m²), vaste kast (ca. 2,2m²), douche (ca. 2,6m²) met douche en wastafel, slaapkamer (ca. 9,7m²), slaapkamer (ca. 7,6m²), toilet, bijkeuken (ca. 11,8m²) en inpandige berging (ca. 10m²).

Verdieping: deels begaanbare zolderruimte.Handig om te weten:

- verwarmd middels gaskachels;

- kozijnen vernieuwd in 1988;

- voor de moderne woonconsument ligt hier een mooie kans om een boerderijtje te verwerven en naar eigen inzicht te verbouwen tot een comfortabel eigentijds geheel.Omgevingsinformatie:

Gieten (ca. 5200 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterij, slagerij en slijterij, maar ook landelijke ketens als Jumbo, Lidl, Hema, Action en Multimate ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Gieten o.a. een sportschool, een openbare sportaccommodatie ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Assen en Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Stadskanaal en Groningen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Assen, Stadskanaal en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.