verkochtMUSSELKANAAL
Gedempte Ceresdiep 2

€ 150.000,- k.k.


Stadskanaal – Gedempte Ceresdiep 2

vraagprijs € 150.000,- k.k.Zie jij je al wonen in deze rustig gelegen half vrijstaande woning met 2 slaapkamers en een logeervertrek op de 2e verdieping, eigen inrit, royale garage/berging en fijne tuin?Meld je aan voor de start van de verkoop en overtuig je zelf van dit keurige onderhouden huis op deze fijne woonplek. Het huis is recent voorzien van kunststofkozijnen op de eerste verdieping en is gelegen op een kavel van 330m² eigen grond.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 4,5m², hoogte 1,27m).

Begane grond: keuken (ca. 7,4m²) met inbouwkeuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, koeler, vaatwasser en afzuigkap), doucheruimte (ca. 4,7m²) met douche, wastafel en toilet, eetkamer (ca. 12,8m²) met vaste kast, woonkamer (ca. 14m²).

1e verdieping: overloop (ca. 3m²), slaapkamer (ca. 10m²) met 8-deurs vaste kastenwand (hoogte 1,27m) in de knieschotruimte, slaapkamer (ca. 9,1m²) met 4-deurs vaste kastenwand.

2e verdieping (via vaste trap bereikbaar): berging (ca. 5,2m²), slaapvertrek (ca. 3,6m², hoogte 1,88m).Handig om te weten:

- cv verwarmd (Intergas HRE bouwjaar 2019);

- voorzien van isolatieglas;

- dak van de garage/berging is in 2020 vernieuwd (sandwichpanelen met isolatie), evenals de topgevel;

- diepe tuin waarin je achter de garage fijn beschut kunt zitten;

- tegenover de woning is geen bebouwing waardoor het rustig wonen is.Omgevingsinfo:

De woning is gelegen op de grens van Stadskanaal en Musselkanaal waardoor de uitgebreide voorzieningen van beide plaatsen op korte afstand gelegen zijn.

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als via uitvalswegen zoals de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.

Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.