verkochtTER APEL
Bosanemoon 15

€ 185.000,- k.k.


Ter Apel – Bosanemoon 15

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.Bent u op zoek naar een halfvrijstaande woning met slaapkamer op de begane grond en wilt u graag wonen in een rustig woonhofje direct aan een bosstrook? Kom dan een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf van de ruimte die dit huis u te bieden heeft.Aan slaapruimte heeft u in dit huis geen gebrek. Het huis is namelijk voorzien van 5 slaapkamers en het tuinhuisje is ingericht als extra slaapkamer.

Ook de kavel is lekker ruim, u krijgt door de aankoop van dit huis een kavel van 236m² eigen grond. De achtertuin is diep zodat een zon- of schaduwplek eenvoudig te vinden is.Aan onderhoudsarm maken is ook gedacht:

De woning is deels voorzien van kunststof gevelplanken en kunststofkozijnen in de slaapkamer op de begane grond. De overige kozijnen en deuren zijn van hout. De bitumen laag op de aanbouw is in 2019 voorzien van een nieuwe laag, verder is de waterafvoer verbeterd door het plaatsen van een extra regenpijp.De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond: hal, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 41m²) met open keuken voorzien van apparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koeler), bijkeuken (ca. 5,6m²) met tuindeur, witgoedaansluitingen en doorgang naar garage/berging (ca. 20m²) en slaapkamer (ca. 15,9m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 4m²), slaapkamer (ca. 12m²), badkamer (ca. 4m²) met ligbad, wandcloset en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 8,7m²), slaapkamer (ca. 8,7m²) in gericht als gamekamer en slaapkamer (ca. 6,6m²).

2e Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte (hoogte 1,60m) met betonvloer en daglichttoetreding.Handig om te weten:

- CV Remeha HR combiketel, leaseketel;

- De woning is deels voorzien van isolatieglas (de verdieping niet);

- Toilet in de badkamer wordt niet meer gebruikt;

- Prima kans voor de moderne woonconsument om deze woning naar eigen inzicht verder te moderniseren.Omgevingsinfo:

De woning is gelegen in een rustig woonhofje niet ver van de uitgebreide voorzieningen van Ter Apel.

Ter Apel kent een scala aan winkelvoorzieningen en ook gezellige horeca ontbreekt niet.

Ter Apel kenmerkt zich mede door het klooster welke omgeven is door een prachtig bos. Verder ligt het dorp direct aan de grens met Duitsland.

Er zijn diverse scholen zowel openbaar als voortgezet. De plaats is prima bereikbaar met de auto en zijn er goede busverbindingen naar Emmen en richting Stadskanaal.