verkochtBORGER
Sassenbergen 37

€ 295.000,- k.k.


Borger – Sassenbergen 37

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.Wilt u ruim, rustig en energiezuinig wonen in een goed onderhouden half vrijstaand huis met aangebouwde bijkeuken, garage/berging, diepe achtertuin met meerdere bergingen en een overdekt terras? Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u zelf van de ruimte, rust en het vrije uitzicht die dit geheel u te bieden heeft. Het geheel is gelegen op een kavel van 359m² eigen grond en heeft aan de achterzijde van de tuin een ontsluiting naar het park. De woning is gelegen aan een park in een rustig woonerf aan een doodlopende straat met alle praktische dorpsvoorzieningen op korte afstand. Zo zijn de school- en sportvoorzieningen om de hoek van de straat gelegen en ligt de Aldi supermarkt schuin achter de woning.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 29 januari a.s. van 12.30 tot 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: hal (ca. 9m²) met vernieuwde meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 45m²) met tuindeur, laminaatvloeren en open keuken voorzien van apparatuur (o.a. v.v. vaatwasser, quooker, inductiekookplaat, afzuigkap en koeler (op koeler na alles geplaatst in 2019)), bijkeuken (ca. 8m²) met witgoedaansluitingen en wasbak met warm en koud water, tuindeur en doorgang naar de garage/berging (lengte 5,65m, breedte 3,19m, voorzien van verwarming en elektrische roldeur).

1e Verdieping (geheel voorzien van laminaatvloeren): overloop (ca. 4m²) met vaste kast, badkamer (ca. 4m²) met wastafelmeubel, wandcloset en douchecabine, slaapkamer (ca. 14,6m²), slaapkamer (ca. 19,2m²) en slaapkamer (ca. 9,2m²).

2e Verdieping: overloop (ca. 2,5m²), slaapkamer (ca. 16,5m²) met 2 grote dakramen boven elkaar (ideale lichtinval) en berging, slaapkamer (ca. 7m²) in gebruik als hobbykamer.Handig om te weten:

- CV-verwarmd;

- de woning is voorzien van waterontharder;

- geheel voorzien van kunststofkozijnen met isolatieglas, aan de zuidzijde met ingebouwde screens;

- de woning is qua elektrisch energieneutraal, 24 zonnepanelen zorgen voor een productie van ca. 4600kWh per jaar;

- de diepe tuin geeft toegang tot het park en herbergt praktische bergingen: berging 1 (ca. 12m²) is tegen de garage aangebouwd en direct vanuit het huis te bereiken, berging 2 is een vrijstaande houten schuur (ca. 8m²) met terrasoverkapping (ca. 9m²), deze is aan de achterzijde van het perceel gesitueerd en pakt daardoor de zon goed mee.De verkoper heeft voor u de volgende zaken vanaf 2007 aangepakt:

- 2007: nieuwe keuken geplaatst, radiatoren vernieuwd in de woonkamer en op de 2de verdieping;

- 2007/2008 huis voorzien van kunststofkozijnen, alsmede de veluxdakramen op de 2de verdieping gerealiseerd;

- 2009: badkamer vernieuwd;

- 2015: nieuwe laminaatvloer gelegd in de woonkamer;

- 2016: vloerisolatie (via Pluimers);

- 2016: plaatsing waterontharder;

- 2017: CV ketel vernieuwd, verder is de woonkamer voorzien van een span-plafond en zijn hier lichtspots in verwerkt;

- 2017: span-plafond met spots in de woonkamer;

- 2017: tuinterras opnieuw aangelegd

- 2019: nieuwe douchecabine geplaatst in de badkamer; keuken heeft een upgrade gekregen door het plaatsen van nieuwe apparatuur, een nieuw blad en nieuwe spoelbak;

- 2019: schutting nieuw geplaatst;

- Zonnepanelen: 24 stuks, meterkast tevens vernieuwd.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op vrijdag 29 januari) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinfo:

Borger (ca. 4700 inwoners) is kleinschalig maar rijk aan voorzieningen. Zo beschikt het o.a. over diverse scholen, bibliotheek en een complete aanbod aan winkels (landelijke ketens, maar ook lokale speciaalzaken) op loop- en fietsafstand.

Verder heeft Borger meerdere huisartspraktijken, een tandartspraktijk en een apotheek.

Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied, met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.Sportieve ontspanning

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden en is de regio zeer geliefd bij (race)fietsers en mountainbikers. Ook zijn er een aantal maneges in de omgeving.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde ‘Hunebedcentrum’, cultuurpodium "VANSLAG" en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Emmen en Stadskanaal (op ca. 16 km afstand) en Assen (op ca. 20 km afstand).

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken, of binnen 30 autominuten.