verkochtBORGER
Dalkampen 21

€ 335.000,- k.k.


Borger – Dalkampen 21

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.Vrijstaand wonen aan de rand van het bos en vlakbij de centrumvoorzieningen in een keurig onderhouden huis? De fijne besloten tuin heeft een uitloop naar het "Padenbos", ziet u uzelf al lekker zitten? Kom langs bij deze woning en overtuig u van de ruime woonkamer die dit huis u te bieden heeft.In gewilde woonomgeving direct aan het bos gelegen een vrijstaande woning met aangebouwde garage/berging, houten schuur en terrasoverkapping. De woning is in 2002 grondig gemoderniseerd en vergroot door het aanbouwen van een tuinkamer. Het geheel is gelegen op een kavel van 530m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op WOENSDAG 4 NOVEMBER a.s. van 14.00 tot 16.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 18m², hoogte 1,63m).

Begane grond: hal met trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 52,2m²), keuken voorzien van complete inbouwkeuken met apparatuur (o.a. voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koeler), bijkeuken (5,8m²), badkamer (ca. 4m²) met douchecabine, wastafel en wandcloset, garage/berging (lengte 5,09m bij breedte 2,36m = 12m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 7m²), toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer (ca. 7m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 10,4m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 9m²) en slaapkamer (ca. 6,4m²).

2e Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte.Handig om te weten:

- Tuinkamer is in 2002 aangebouwd;

- Keuken vernieuwd in 2002;

- Sanitair, wand- en plafondafwerking aangepast;

- Cv-verwarmd (Intergas HR Combiketel bouwjaar 2015) met vloerverwarming in de aanbouw;

- Dak is van binnen uit geïsoleerd;

- Geheel isolatieglas met vermoedelijk gedeeltelijk nieuwe kozijnen (2002);

- Schilderwerk 2019 via schildersbedrijf Bert Wever uit Borger.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op woensdag 4 november) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN. PAST HET U NIET OP DEZE DATUM? GEEN PROBLEEM, WIJ PLANNEN GRAAG EEN ANDERE AFSPRAAK MET U IN. WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL: INFO@WIMSTUURSMA.NL.Omgevingsinfo:

Borger (ca. 4700 inwoners) is kleinschalig maar rijk aan voorzieningen. Zo beschikt het o.a. over diverse scholen, bibliotheek en een complete aanbod aan winkels (landelijke ketens, maar ook lokale speciaalzaken) op loop- en fietsafstand.

Verder heeft Borger meerdere huisartspraktijken, een tandartspraktijk en een apotheek.

Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied, met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Sportieve ontspanning

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden en is de regio zeer geliefd bij (race)fietsers en mountainbikers. Ook zijn er een aantal maneges in de omgeving.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde ‘Hunebedcentrum’, cultuurpodium "VANSLAG" en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Emmen en Stadskanaal (op ca. 16 km afstand) en Assen (op ca. 20 km afstand).

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken, of binnen 30 autominuten.