koopVALTHERMOND
24e Laan 0 ong

€ 325.000,- vrij op naam


Valthermond - 24e Laan

Koopsom: € 325.000,- v.o.n.Uniek kans: nieuwbouwen in bestaande woonomgeving!Bouwnummer 1: ONDER OPTIE € 332.500,- v.o.n.

Bouwnummer 2: ONDER OPTIE € 325.000,- v.o.n.

Bouwnummer 3: € 325.000,- v.o.n.

Bouwnummer 4: ONDER OPTIE € 335.000,- v.o.n.* de bouwnummers staan niet op de verkaveling maar de nummering loopt uiteraard van links naar rechts.Wonen in een landelijke en rustige omgeving in het Drentse Valthermond. Op deze fraaie locatie tussen het Zuiderdiep en Noorderdiep worden 4 vrijstaande woningen gerealiseerd van het type Fuut. Deze woningen beschikken over al het moderne wooncomfort zoals een warmtepomp, zonnepanelen, uitstekende isolatie en kunnen optioneel levensloopbestendig worden uitgevoerd met een slaap- en badkamer op de begane grond.De woningen worden in de basis uitgevoerd met sanitair en een badkamer die naar eigen wens en smaak is aan te passen. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk om de woning te vergroten of de indeling te wijzigen.Indeling:

Begane grond: hal met trapopgang en meterkast, toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 42.8m²) voorzien van schuifpui naar de tuin, bijkeuken (ca. 9.6m²) voorzien van witgoedaansluitingen en warmtepomp. Optioneel is een garage bij te bouwen.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 15.4m², 10.6m² en 10.6m²), badkamer voorzien van douchehoek en wastafel.Extra info:

- De woningen zijn gelegen op kavels van ca. 400m² tot 479m²;

- Voorzien van 10 zonnepanelen à 370Wp;

- Uitstekend geïsoleerd en voorzien van warmtepomp;

- Er zijn diverse opties voor het vergroten van de woning of het wijzigen van de indeling;

- Het is tevens mogelijk de woning levensloopbestendig te maken;

- Het is mogelijk een beloopbare zolder met vlieringtrap op te laten nemen (meerwerk);

- Er is optioneel een garage bij te bouwen.Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en telt circa 3450 inwoners. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 10 km van deze locatie gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, huisarts). Musselkanaal ligt op ca. 5 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.