koopSTADSKANAAL
Hoofdstraat 84 en 85

€ 365.000,- k.k.


Stadskanaal - Hoofdstraat 84 en 85

Vraagprijs: € 365.000,- k.k.Wilt u wonen (ca. 155m²) en werken (ca. 534m²) combineren en bent u op zoek naar genoeg ruimte om te kunnen ondernemen en om comfortabel te kunnen wonen? Kom dan gerust kijken bij dit woon-/winkelpand en overtuig u zelf van de mogelijkheden die dit royale vrijstaande object u kan bieden.Gelegen in het centrum van Stadskanaal aan vaar- en viswater een royaal woon- en winkelpand met tuin, dakterras en eigen parkeergelegenheid. Het geheel is gelegen op een kavel van 1.310m² eigen grond.

Het object is gelegen nabij de sluis en verschillende horecagelegenheden. Het centrum van Stadskanaal wordt momenteel vernieuwd, waardoor er o.a. een vernieuwd verkeersplan wordt gerealiseerd en er mogelijkheden zijn om bestaande bedrijfsobjecten om te bouwen tot wooneenheden met als doel een aantrekkelijker centrum te creëren waar wonen en werken prima te realiseren is.Indeling woongedeelte:

Begane grond: hal (ca. 5m²), badkamer (ca. 2,6m²) met douchecabine en wastafelmeubel, woonkamer (ca. 33m²), woonkeuken (ca. 20m²) met inbouwkeuken voorzien van apparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koeler en combioven), CV-ruimte (ca. 11,5m²).

Verdieping: hal (ca. 3,5m²), overloop (ca. 12m²), ouderslaapkamer (ca. 26,5m²) met vaste kastenwand en berging in de knieschotten, slaapkamer (ca. 11,5m²), 2de badkamer (ca. 5,2m²) met ligbad, wastafel en 2e toilet, tussenhal, slaapkamer (ca. 9,2m²) met vaste kastruimte, slaapkamer (ca. 12,5m²), zolderberging (ca. 10m²).Indeling bedrijfsgedeelte:

winkel/showroomruimte (ca. 361m²) met een entree aan de Hoofdstraat (voorkant) en aan de Westerwoldselaan (oostkant), atelier (ca. 16m²), berging (ca. 23m²) met toilet, magazijn (ca. 89m²) en garage/berging (ca. 44m²). Aan de oostzijde is parkeergelegenheid op eigen terrein.Handig om te weten:

- Het woongedeelte bevindt zich aan de westzijde van het object en beschikt over een eigen tuin en dakterras (beiden ca. 37m²);

- Door de ligging aan de westzijde is het woongedeelte geheel privé en goed afgescheiden van het bedrijfsgedeelte;

- Er is veel praktische bergruimte in het huis te vinden;

- Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een groot magazijn met schuifdeur en garage met elektrisch te bedienen garagedeur;

- Er is in beide panden CV aanwezig met elk een eigen ketel (bouwjaar ca. 2010);

- Het bedrijfsgedeelte is te koelen middels een airco;

- Door de aanleg van 40 zonnepanelen (ca. 11.000 kWh productie per jaar) is het object qua elektrisch nagenoeg energieneutraal;

- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein;

- Door de hoekligging en grootte van het bedrijfsgedeelte is dit gedeelte eenvoudig in meerdere bedrijfsunits te splitsen;

- Door de ligging in het centrum van Stadskanaal zijn alle voorzieningen zoals diverse winkels, busstation en industrieterrein op korte afstand van het object bereikbaar, evenals de uitgangswegen van en naar Stadskanaal;

- Verschillende voorzieningen op loopafstand die je kan verwachten nabij het centrum, zoals supermarkten, busstation, parken en scholen.Verkopers aan het woord:

Al decennia lang is het familiebedrijf "Groenewold het Woonhuis" gevestigd op deze fraaie locatie in het centrum van Stadskanaal. Het ruime pand heeft ons altijd de mogelijkheid geboden een ruim assortiment aan te bieden en wonen en werken te combineren. Achter en boven de zaak begeeft zich per slot van rekening een riant woonhuis. Wat is er nou fijner dan je gezin in de buurt te hebben en indien nodig een oogje in het zeil te kunnen houden.

Nu de kinderen groter zijn en wij ons werk steeds vaker op locatie verrichten wordt het pand ons te groot. Wij geven daarom graag een ander de kans op deze prachtige locatie te gaan werken en eventueel te wonen. Stoppen? Nee zo oud zijn we nou ook nog niet. Wij blijven onze klanten graag van dienst, maar dan op een andere locatie in een nabije gemeente.Omgevingsinfo:

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand het object en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.