verkochtNIEUW-BUINEN
Esdoornlaan 2

€ 685.000,- k.k.


Nieuw-Buinen – Esdoornlaan 2

Vraagprijs: € 685.000,- k.k.Zoekt u ruimte, luxe en comfort in uw woning en de mogelijkheid om uw bedrijf of hobby te combineren met wonen? Dit vrijstaande woonhuis met naastgelegen vrijstaande bedrijfspand biedt het u allemaal.Het huis wordt omgeven door een fijne tuin die door de ruim opgezette overdekte terrassen u veel plezierige tuinuren kan bezorgen. Kom dan een kijkje nemen en overtuig u van de ruimte en het comfort die deze levensloopbestendige woning (royale slaapkamer en badkamer op de begane grond) u kan bieden.Als u er toch bent kunt u direct een kijkje nemen in het naast gelegen bedrijfspand, waar u een kantoorafdeling (ca. 65m²) vindt en 2 bedrijfshallen (resp. ca. 193m² en resp. ca. 355m²). In de gezellige met bar ingerichte kantine kunt u ook uw familie en vrienden gastvrij ontvangen.De woning.

De woning is smaakvol ontworpen door Jacob Meijer en gebouwd in 1983/1984. De woning is praktisch/efficiënt ingedeeld, eigentijds, comfortabel en met een vleugje luxe overgoten. Het woongedeelte is gelegen op 1.320m² eigen grond. Het bedrijfsgedeelte is gelegen op een kavel van 2.081m² eigen grond.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 9m²), als volgt ingedeeld: hal met techniekruimte (ca. 6m²) bestaande uit heteluchtverwarming met zonneboiler ca. 300 liter.

Begane grond: hal, toilet met wandcloset en fonteintje, sfeervolle woonkamer (ca. 57m²) met tegelvloer en haardpartij, riante luxe ingerichte woonkeuken (ca. 47m²) met gashaardsysteem, wijnkoeler en zeer compleet luxe ingerichte inbouwkeuken (o.a. voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, 2 warmteladen, vaatwasser en 2 koelers), bijkeuken (ca. 14m²) met tegelvloer en extra keukenopstelling, tuindeur, witgoedaansluitingen en vaste kastenwand, ouderslaapkamer (ca. 22m²) met schuifpui, vaste kastenwand en airco, badkamer (ca. 10m²) met royaal wastafelmeubel, douchecabine voorzien van stortdouche, massagedouche en hoekbad), achterhal (ca. 9,2m²) met trapopgang.

1e Verdieping: overloop (ca. 12m²) met slaapkamer (ca. 25m²) in gebruik als ontspanningsruimte, slaapkamer (ca. 21m²) met laminaatvloer en balkon (ca. 3,8m²), badkamer (ca. 7,5m²) met wastafelmeubel, douchecabine en wandcloset, slaapkamer (ca. 22m²) met vaste kastenwand en kleedkamer, slaapkamer (ca. 23m²).

2e Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte.Handig om te weten:

- CV-verwarmd met vloerverwarming en hetelucht (CV-systeem met hybride warmtepomp installatie);

- Warmwater voorziening middels boiler met zonnecollectoren;

- Woning is vanaf de bouw voorzien van dak- en spouwisolatie, verder is er eveneens vloerisolatie toegepast;

- De gehele woning is voorzien van isolatieglas, er is trippel glas toegepast in de woonkamer en woonkeuken;

- De bitumen laag van het dak is in 1995 vernieuwd en in 2019 nog geïnspecteerd door DKU;

- De woonkeuken is voorzien van een schuifpui, waardoor het overdekte terras direct bereikbaar is;

- De ingevulde lijst van zaken en vragenlijst hebben enkel betrekking op het woonhuis.Het bedrijfsgedeelte:

Kantoorgedeelte: hal (ca. 12,7m²), toilet met fonteintje, kantoorruimte (ca. 12,3m²), kantoorruimte (ca. 20m²) met vaste kast (ca. 2,4m²), kantoorruimte (ca. 15,9m²).

Bedrijfshal (noordkant, ca. 193m²) met 2 schuifdeuren aluminium (voorste deel puntdak is niet geheel waterdicht), voormalig kantine (ca. 21m²) met toilet, magazijn (ca. 28,6m²), kantine (ca. 57m²) met bar.

1e verdieping: zolderruimte (ca. 133m²) verdeeld in 3 gedeelten.

Bedrijfshal (zuidkant ca. 355m²): grote hal met betonvloer, gemetselde muren en damwandprofiel dak (ca. 355m²) tevens voorzien van 2 brede sectionale deuren (hoogte 4,62m), waarvan één elektrisch bedienbaar (onlangs gereviseerd).Handig om te weten:

- Kantoorgedeelte cv-verwarmd (2019);

- Bedrijfshal aan de zuidzijde is in 1985 gebouwd;

- Het (punt) dak van het bedrijfsgedeelte aan de noordkant heeft op enkele plaatsen onderhoud nodig;

- Bedrijfshal (zuidkant) voorzien van 2 kanteldeuren, waarvan één elektrisch bedienbaar;

- Er is een recent bodemonderzoek beschikbaar waarin het volgende geconcludeerd is:

“Uit de resultaten van de risicobeoordeling blijkt dat bij het huidig gebruik van de locatie (bebouwing) op basis van de uitgevoerde risicobeoordeling geen sprak is van onaanvaardbare risico’s voor de mens, het ecosysteem of van het risico op verspreiding van de verontreiniging in het grondwater. De locatie hoeft niet met spoed gesaneerd te worden”.Omgevingsinfo:

De woning is gelegen op een rustig laantje die zowel met het Noorderdiep als het Zuiderdiep verbonden is.

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een supermarkt (Aldi) en een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openluchtzwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.