verkochtBORGER
Torenakkers 1

€ 325.000,- k.k.


Borger – Torenakkers 1

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Unieke kans om in het centrum van Borger vrijstaand en gelijkvloers te wonen!Dichter bij de winkelvoorzieningen wonen is niet mogelijk! Kom kijken bij deze woning om te genieten van de ruimte die het perceel u te bieden heeft en overtuig u van het wooncomfort van deze bungalow.Deze keurig bewoonde en geheel in 2002 gerenoveerde vrijstaande bungalow heeft praktische bruikbare bijgebouwen en is omsloten door een zonnige op het zuiden georiënteerd tuin. Het perceel betreft 633m² (eigen grond) en beschikt eveneens over een ruime stenen garage (ca. 27,5m²) met kelder en zolder en houten schuur, waarvan één met terrasoverkapping.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 4m²), toilet met fonteintje, woonkeuken (ca. 14,4m²) voorzien van inbouwkeuken (o.a. voorzien van gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap, koeler, combimagnetron en vaatwasser), L-vormige woonkamer (ca. 30m²), slaapkamer (ca. 16m²) met tuindeur en vaste kast, bijkeuken (ca. 7,1m²) met tegelvloer, deels betegelde wanden, witgoedaansluitingen en veel daglichttoetreding, 2e bijkeuken (ca. 9,6m²) met buitendeur, cv-kast en toegang naar de verdieping, tussenhal met vaste kastruimte (ca. 1,1m²), badkamer (ca. 4,6m²) met douchecabine en dubbele wastafel, slaapkamer (ca. 10m²) met 2 vaste kasten.

Verdieping: zolderruimte (ca. 7m²).Handig om te weten:

Grotendeels verbouwd in 2002:

- Nieuwe wand-, vloer- en plafondafwerking;

- Nieuwe keuken, nieuw sanitair met bijpassend tegelwerk;

- Geheel voorzien van isolatieglas, (woonkamer v.v. HR++ glas);

- CV-ketel vernieuwd (Brink Hr ketel bouwjaar 2002);

- De dakpannen van het huis en garage zijn vernieuwd;Maatvoering bijgebouwen:

- Houten schuurtje (ca. 8,9m²);

- Houten overkapping (ca. 11,1m²);

- Stenen garage/berging (ca. 27,5m², lengte 7,58m, breedte 3,81m) met zolder, kelder en elektrische garagedeur;Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.