verkochtBORGER
Waardeel 17

€ 157.500,- k.k.


Borger - Waardeel 17

Vraagprijs: € 157.500,- k.k. / netto maandlast € 488,-*)In autoluw hofje in de woonwijk "Hunzedal" gelegen, staat deze ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, vaste trap naar de tweede verdieping en een aangebouwde bijkeuken. De tuin rondom welke tevens achterom toegankelijk is, beschikt over een tuinberging en kent een zonnige ligging op het Noordwesten. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, op steenworp afstand van de wijk-speeltuin, MFA, scholen, alsmede het centrum van Borger. Het geheel is gelegen op een perceel van 146m² eigen grond.Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, trapkast en meterkast, doorzonwoonkamer (ca. 26m²), keuken met praktische keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap en koelkast), bijkeuken met toegang tot de tuin.

1e Verdieping (v.v. laminaatvloeren): overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 15.2m², 10.8m² en 9.7m²), badkamer (ca. 4.6m²) v.v. douchecabine, wastafel en toilet.

2e Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): overloop met toegang tot bergruimte met witgoedaansluitingen en CV-opstelling, 4e slaapkamer (ca. 9m²).Extra informatie:

- Bouwjaar circa 1972;

- De woning ligt op 181,5m² grond, waarvan 35,5m² in gebruik is van de gemeente Borger-Odoorn;

- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV Nefit Ecomline HR (vermoedelijk bouwjaar 2008).

- De woning is in 2018 buitenom geschilderd;*) gebaseerd op een annuïteitenhypotheek welke in 30 jaar geheel zal worden afgelost.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.