verkochtBORGER
Torenes 8

€ 149.500,- k.k.


Borger – Torenes 8

Vraagprijs: € 149.500,- k.k.Slapen en baden beneden en dagelijkse voorzieningen op loopafstand!Aan de rand van het centrum gelegen, halfvrijstaande semi-bungalow met aangebouwde bijkeuken/berging en vrijstaande houten schuur. Het geheel is gelegen op een perceel van 252m² eigen grond en is gelegen in autoluwe woonomgeving waar enkel bestemmingsverkeer komt.Begane grond: hal met toilet, slaapkamer (ca. 11.6m²) met aangrenzende badkamer (ca. 2.7m²) voorzien van douchecabine en wastafel, L-vormige woonkamer (ca. 29.5m²) met tuindeur en vaste kast, keuken (ca. 6.6m²) voorzien van eenvoudige keukeninrichting, bijkeuken/berging (ca. 8m²) met achterentree, witgoedaansluitingen en vaste kastenwand.

1e verdieping: middels vlizotrap in de hal te bereiken alwaar zich een zolderberging bevindt welke is opgedeeld in 2 ruimtes (resp. ca. 13.6m² en 8.6m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1969;

- Nagenoeg geheel voorzien isolerende beglazing;

- Verwarmd middels centrale verwarming (Remeha Smartline bj. 2004);

- Buiten bevindt zich voorts een vrijstaand houten tuinhuis (ca. 8.8m²) welke is voorzien van elektra.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.